Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megrontónak fognak tartani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrontónak fognak tartani?

Figyelt kérdés
Akkor is megrontónak számítanék, ha lefekszem egy 15 éves lánnyal aki már NEM szűz?
tegnap 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Te hány éves vagy? Mert ha 19 én kitekerném a nyakad ha a lányomhoz nyúlnál... Mondjuk fogjuk fel így...
tegnap 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:
16%

19:16!

Jól is teszed! :-)

tegnap 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Aztaku… hogy mi van a fejekben.
tegnap 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
#11 Dehogy tekernéd te ki😂😂, nethuszár! Gyűlölöm a pedofil söpredékeket, de az ilyen neten szájaló, keménykedő szuperapuk sem jobbak semmivel! Remélem az ilyenek is kézenfogva vonulnak be a börtönbe a pedokkal együtt, ha ezeket megteszi. Agresszív állat, társadalomba integrálhatatlan, böri, ennyi.
tegnap 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
De most tényleg azt gondoljuk, hogy 1976-ban sem kúrt kismillió 15 éves lány18 feletti pasival? Hát, ez a világ rendje, hogy tinilányok idősebb fiúkkal dugnak és tanulnak.
tegnap 19:25
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
14 remélem lesz egy kislányod és szembe kerülsz egy pedofillal,aki nem net huszár lesz 3s oda rakja neki....Hapci és ennyi ne arcoskodni gyere ide a véleményem írtam, majd ha apa leszel megtudod...
tegnap 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

De miért vagy apa, ha nem tudod elfogadni, hogy a lányodnak is van nemi élete? Neked nem volt 14 évesen?

Mióta pedofil, aki szexuálisan aktív, menstruáló, maszturbáló, mellel és punciszőrrel rendelkező lánnyal dug? És ha 15 éves dugja meg, miben más, mint ha egy 25, 35, 45 éves ? Mert utóbbiak esetleg nem olyan bénák, és még tuti teherbe se ejtik?

tegnap 19:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Ma 19:41

Te beteg vagy. :-(

Nem azért mert ez a véleményed hanem ahogy kifejted...

tegnap 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
17 válaszolok is (apa) mert már nem az a világ van én úgy gondolom hogy többrétű életforma létezik mint akkor amikor én voltam tini és más világ volt a 90 es években születőknek és más a 2000 es valamint a 2010 eseknek, nem fejtem ki mert nincs időm de ez van ebbe kellene belegondolni
tegnap 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Nos, akkor rosszul gondolod.
tegnap 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!