Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrontónak fognak tartani?
Figyelt kérdés
Akkor is megrontónak számítanék, ha lefekszem egy 15 éves lánnyal aki már NEM szűz?tegnap 18:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/20 anonim válasza:
Hülyeség! Mitől lennél megrontó ha már nem szűz?
2/20 anonim válasza:
Nem lennél megrontó, de miért akarnalál lefeküdni egy 15 éves lánnyal, kivéve ha nem te is a 15-18 éves korosztályba tartozol?
4/20 anonim válasza:
Én 15 éves lánynak vettem el a szüzességét, igaz én is 15 éves és egyben szűz fiú voltam, jártunk 4évet :) Szülei is tudták bejelentette nekik, hogy akkor én leszek az. Aztán volt ilyen újra akkor már 20 voltam ott is tudták a szülök az a lány is bejelentette majd jártunk is 5évet. Most 30 felett már nem tennék ilyet újra, elég volt a "tanárbácsi" szerepből és különben is ezt már amúgy sem oké még ha biztos jó érzés is lenne harmadjára is.
5/20 anonim válasza:
Egy nem szűz lányt már nem lehet megrontani, hisz ezt pont arra mondták aki a szűzességet elveszi és sokkal idősebb. Szóval ha 60 éves vagy akkor sem lehetsz megrontó vagy liliomtipró.
7/20 anonim válasza:
Mar sok ujjat nem tudtal neki adni nem az elso voltal
8/20 anonim válasza:
A kersztény kultúrkörben a liliom az ártatlanság, a szűziesség jelképe.
Ebben a kifejezésben a liliom az ártatlan szűz lány, a lilomtipró (megrontó) az aki a beleegyezése nélkül elveszi a szüzességét.
Tehát tök mind1 hány éves. Egy már nem szűz lánytól nem lehet elvenni a szűzességét. Ergó nem lehetsz megrontó. Aki nem ezt írja az nem tudja jól. Ennyi.
9/20 anonim válasza:
Hát elnézést, de nem a pasi korától függ, hogy megrontó-e. Hanem a lányétól. Ha 14 éves elmúlt, és konszenzuális a szex, akkor nem megrontás, bármennyi éves is a farok benne. És persze az se mindegy, hogy ne legyen alá-fölérendeltségi viszony, függés, hatalmi pozíció.
10/20 anonim válasza:
Nem! A megrontásról lemaradtál, azt már megtette elötted valaki más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!