Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megélem a vágyaimat akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megélem a vágyaimat akkor már ribi vagyok?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm szerint ami csinálok az már nagyon ribis és túlmegy a jóízlés határán. Szerinte inkább rendes kapcsolatra kellene törekednem és nem kalandokra. Hát nem tudom, de én jól érzem így magam, élvezem . És különben is mikor éljen az ember ha nem fiatalon?

Kicsit későn érő típus vagyok, a szűzességem is 18 évesen veszítettem csak el, utána majd 1 évig volt senkim. Az utóbbi fél évben sok pasit meg és elhódítottam, rájöttem hogy nekem ez milyen könnyen megy és tetszett az érzés. Szeretem amikor a nős pasik rám csorgatják a nyálukat :D

Én szoktam vinni a kishugomat az oviba és az apukák mindig jópofiznak, flörtölnek, volt hogy elcsábítottam egy-két jobb vágású pasit és nincs lelkiismeret furdalásom. Ez gáz?

tegnap 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem gáz, te meg megpróbálhatod a "barátnőd" utasításai szerint élni az életed, vagy úgy ahogy neked jó.

Melyik lesz számodra kellemesebb?

tegnap 17:17
 12/15 Lacy3 ***** válasza:
36%
Ne is legyen lelkifurdalásod. Fiatal vagy, kell a szórakozás. Ki kell próbálni mindent ami nincs ellenedre. Öreg korodra űlhetsz még eleget egyedűl. DE legalább neked lesznek szép emlékeid fiatal korodból. Csináld ami jól esik, akivel jól esik !! Én szúrkolok neked !!
tegnap 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem érdekel, hogy miképp élsz te lény.
tegnap 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Nekem mindegy ha neked jólesik.

Csak akkor utána se sírjon a szád ha senki nem akar komolyat tőled amikor meg akarsz állapodni.

Mert addigra híre megy és senkinek nem fogsz kelleni csak arra hogy alkalminak pedig te hiába akarnál komolyat. :-(

Ez a buktatója a dolognak....

tegnap 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj addig, amíg nem foglalt férfiakkal csinálod. Utóbbi esetben másoknak fájdalmat okozhatsz a kapcsolattal, családok is széteshetnek. Én inkább felelőtlenségnek tartom az ilyet. Foglalkozz a nem foglaltakkal.
tegnap 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!