Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet az, hogy egy szub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy egy szub nő sokkal jobban megtudja érteni a szub vágyaimat mint egy “domináns”?/F

Figyelt kérdés
Nem 100%ban vagyok szub, de vannak szub vágyaim bőven, ami nagyrészt mentális és pszichológiai alázásból áll. Beszélgettem már erről szintén szub nőkkel és teljesen át tudták érezni, egy nyelven kommunikáltunk és megértettük egymást. Viszont szinte minden esetben ha olyan lánynak mondtam el aki dominánsnak mondja magát, egyáltalán nem volt képes megérteni és nem tudott vele nagyon mitkezdeni, vagy pedig teljesen félre értette. Ezek szerint a szub dom felek nem is egészítik ki egymást ilyen téren?
ma 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Már ahogy a korábbi kérdésed alatt is írtam, fontos a megfelelő partner megtalálása. Meg a BDSM-et is sokan sok szemszögből nézik, nem ugyanúgy értelmezik.

Van akinek a "jó sub férfi" olyan aki gyámoltalan, mihaszna, picsogós és van aki szerint igazi erős férfi aki a nő ő akaratának behódol. Valójában az igazi subok az utóbbi kategóriába sorolhatóak mind2 nemből. Nagyon nem mind1, hogy van aki egészséges és úgy rendelődik alá, vagy beteg mentálisan, önbizalom hiányos, nem látja magát reálisan és úgy gondolja "neki ez jut és még örülhet ennek is".

ma 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudja miről beszélsz

N (sub mazo)

ma 18:57
 3/3 anonim válasza:
100%

Fontos hogy tiszták legyenek a határok, meddig mehet el a domina

Én alapvetően nem vagyok sub, de egy domináns nőért szívesen alárendelődök bizonyos keretek közt

ma 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!