Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a rosszlányok oldalon, ha valakinél ki van írva, hogy láberotika? Lábfétisesként kiélhetem akár a legnagyobb vágyaimat is?
Elsősorban szüzességelvétel miatt mennék el egy prostihoz, de összekötném a hasznosat a kellemessel, mert nagyon gerjedek a szép női lábfejekre pl.:
Viszont nem tudom, hogy a prostiknál kb. hol a határ a láberotikában. Jó tudom, azt fogjátok írni, hogy hívjam és kérdezzem meg, de elöljáróban kb. kinek mi a tapasztalata?
Vajon megengedné azt is, hogy fél órán keresztül csak szopkodjam a lábát és a farkammal simogassam vagy ez már nagyon perverz nyomulás lenne és rám hívná a stricijét?
Igazából nem akarok bajba sem kerülni, mert feminin megjelenésű férfi vagyok.
Illetve mi van akkor ha jelzem ezt az igényem, de ott közben kiderül, hogy mégsem szép a lába és inkább nem élek a szolgáltatással?
#3: Nyilván előtte együttfürdés is van és meg is nézem előtte a lábát. Nem vagyok hülye.
De ha a fenti képhez hasonló ápolt lába van valamelyiknek akkor gond nélkül szopogatnám meg kényeztetném egy fél óráig.
Ilyenre van lehetőség, ha a "láberotika" is szerepel a felsorolások között vagy ez már nekik is sok lenne?
persze.
célszerű olyat keresni, aki ezt tényleg vállalj, úgy értem telefonon mindent leegyeztetni mit szeretnél.
Rohadtjó ez a kép, engem is beindított :P
Mond neki, hogy lábfétis témában keresed, a lábait akarod kényeztetni, puszilgatni nyalni stb,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!