Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadnál egy tisztességtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnál egy tisztességtelen ajánlatot?

Figyelt kérdés
Megkeresne egy milliomos, hogy ad 10/100/1000 millió forintot egyetlen éjszakáért, de kapcsolatban vagy?
tegnap 15:14
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
55%
Nyilván mindenkinél van az a pénz de zsebbe kellene nyúlni az embernek
tegnap 16:15
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Bingó, erre mondják "van az a pénz". Viszont az emberek 99.9999%-ánál "az a pénz" jóval több mint amennyit ép eszű ember ki akarna fizetni.

Egy milliomos nem fog egyetlen éjszakáért 1 Mrd Ft-ot csak úgy eltapsolni, annyit amennyiből élte végéig a legfullosabb k.rvákra nem költene el.

tegnap 16:28
 23/31 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nincs az a pénz kapcsolatban. Aki elfogadná nem értem, hisz úgyis kiderülne utána mi volt.
tegnap 16:50
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

El el.

Amelyik nő meg az mondta terhes és nem menne bele hát még a férje beszélné rá fogadja el az ajánlatot.

Arab olajmágnás milliárdosok olyan szinten tele vannak pénzzel, hogy már nem tudnak normális módon mit kezdeni, ezért van az, hogy pénzért próbálnak mindenféle beteg dolgokat csinálni a másik emberrel, mert megtehetik.

tegnap 16:55
 25/31 anonim ***** válasza:
67%

Csak az mondja ezt, aki nélkülöz.

Aki nem éhezik, azt hiába kínálod étellel. Nincs semmi, ami eszembe jutna, hogy szeretném, és jelen egzisztenciánk mellett ne engedhetnénk meg magunknak.

Ha euromillióink lennének, akkor sem kellene 10 luxusautó a garázsba (egy se), sem úszómedence, sem mittudomén mi.

Igazából épp azt nem értem, hogy akinek most is sokszázmilliárdja van, miért akar például hozzá még plusz x milliárdot. Mi olyan van, amit 220 milliárdból nem tud megvenni, de 250 milliárdból igen?

Lehet, velem van a baj, de mindketten olyanok vagyunk a férjemmel, hogy annyi pénzünk legyen, hogy sose kelljen nézni, mire és mennyit költünk. Onnantól értelmét veszti a több.

tegnap 17:11
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

Gondolkodás nélkül elfogadnák már az 1.000.000 is!

Egyébként férfi létemre én is.

Sugarmommyk ide!😜

36/F

tegnap 17:41
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy el de nem hiszem hogy pont férfinak tették fel a kérdést!

f

tegnap 18:24
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyien szexelének pénzért? Azé ezt nem hittem volna
tegnap 18:29
 29/31 anonim ***** válasza:
"pénz beszél, pina ugat"
tegnap 19:51
 30/31 anonim ***** válasza:
#24 ez önmagában igaz, félig-meddig. Az arab milliárdosok tényleg sok pénzt költenek k.rvákra, de ők sem hülyék ha üzletről van szó. Nem fog 10 milliót kifizetni egy átlagnőnek, amikor 1-2 millióért "leszállítják" neki a csinos, 18 éves vonzó orosz-ukrán-türkmén stb. szűz nőt.
tegnap 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!