Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő nők és férfiak! Mit szólnátok, ha kapnátok egy tisztességtelen ajánlatot?
"Diana és David már régóta szerelemben élnek együtt, ám egy napon rádöbbennek: anyagilag teljesen tönkrementek, ami David karrierjét is elvághatja. Megmaradt pénzüket Las Vegasban próbálják megduplázni, sikertelenül. A kaszinóban azonban felfigyel Dianára egy jóképű milliomos, aki 1 millió dollárt ajánl fel a lánynak egy együtt töltött éjszakáért."
Tehát mit lépnétek?
Nőktől azt kérdezem, hogy benne lennének e, férfiaktól, hogy hagynák e?
Láttuk szerintem sokan ezt a filmet.
Én nem hagynám. Vagy ha a b.nőm belemenne, akkor ennyi volt a kapcsolat.
Én megmondom az őszintét, hogy ha páromnak oké, mehet.
De mondjuk párom meg olyan, hogy mondjam már én, hogy utána rám tudjam fogni 😆
Férjként, engem izgatna, és még élvezném is, ha a feleségem mással szeretkezne.
Az feltételeim azok lennének, hogy Ő is ÉLVEZZE a randit, majd ha hazatér hozzám, akkor szeretkezés közben meséljen arról, hogy milyen volt a randi :)
Erről a vicc jut eszembe.
-Hölgyem lefeküdne velem tíz millió forintért?
-Igen.
-Na és tíz ezerért?
-Dehogy! Mit képzel maga, mi vagyok én, krva?
-Azt már tisztáztuk, hogy kegyed micsoda, most már csak az áron kell megegyezzünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!