Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadnál egy tisztességtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnál egy tisztességtelen ajánlatot?

Figyelt kérdés
Megkeresne egy milliomos, hogy ad 10/100/1000 millió forintot egyetlen éjszakáért, de kapcsolatban vagy?
tegnap 15:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy egy milliárdért nem élne ezzel a lehetőséggel, az hazudik. Az egész hátralévő életem megalapozná, lenne pénzem a vállalkozásomra, lakásra. Hülye lennék nemet mondani.
tegnap 15:16
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Mint a huzat 😄
tegnap 15:16
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Simán...

24L

tegnap 15:17
 4/30 anonim válasza:
100%
Én Kapcsolatban vagyok de pl: egy baráti körből nő megkeresne Engem ilyennel már mennék is vele.
tegnap 15:18
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
En penz nelkul is elmennek vele! 😅
tegnap 15:21
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozás nélkül. Ha “csak” 10 milliót adna kitisztáznám a lakáshitelem.
tegnap 15:23
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Van az a pénz
tegnap 15:26
 8/30 anonim ***** válasza:
Ma kifejezetten el... F.
tegnap 15:32
 9/30 anonim ***** válasza:
51%

Nem minden esetben van ez így. A legkomolyabban mondom, hogy férjjel, egy növekvő magzattal a hasamban, nem adnám el az erkölcsömet ennyi pénzért sem.

Nem nélkülöznünk, mindent meg tudunk venni, amit szeretnénk, félre tudunk tenni is, fizetjük a hiteleinket, emellett megengedhetünk magunknak külföldi nyaralást, nagy karácsonyi ajándékozásokat.

Miért adnám el az erkölcsömet olyan pénzért, ami semmit nem tenne hozzá az életemhez, és amekkora összeget egyébként soha életemben nem tudnék elkölteni sem?

tegnap 15:34
 10/30 anonim ***** válasza:
50%
Lehet a férjednek több esze lenne és megtenné helyetted 😁
tegnap 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!