Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lanyok! Hogyan vesztettek el a szuzessegeteket? szitu,hely,kor.
Figyelt kérdés
Nemet is irjatok.jan. 21. 11:58
11/19 anonim válasza:
16 évesen
Otthon, elindítottunk Netflixen egy filmet és közösen egy ágyban elkezdtük nézni. Aztán folyamatosan egyre közelebb feküdtünk egymáshoz, majd néhány érintés és el is szakadt a cérna, egymásnak estünk :D
13/19 Kaje39 válasza:
Osztálykiránduláson. A lány 18 volt én is..
14/19 anonim válasza:
Egyik lány osztálytársammal, aki elkérte a töri füzetem, hogy lemásolja, de 2-3nap sem hozta vissza mert mindig “elfelejtette” ezért mondta, hogy menjek el hozzá és odaadja. Felmentem, behívott és igazából letámadott. Persze sejtettem, hogy van egy ilyen szándéka. 18 voltam.
15/19 anonim válasza:
Nő vagyok, 17 voltam. Akkori párom albérletében. Találkozgattunk egy ideje, aztán egyszer megtörtént. Nem volt megtervezve, természetesen alakult. Hát mit is mondjak, nem volt egy nagy élmény. Kissé béna volt, párszor neki kellett futni. Én hagytam irányítani, mert idősebb volt meg tapasztaltabb. Nem volt az a varázslatos első élmény, inkább az járt a fejemben, hogy ez tényleg ennyi? Ezért vannak úgy oda meg vissza? Főleg az orál volt hatalmas csalódás (kapni). Nem hagyott ez bennem mély nyomot, olyan semleges.
16/19 anonim válasza:
F vagyok 23 évesen. Barátnőm lett hazaértünk és megtörtént. Az àgyamban csináltuk, beleült és jól meglovagolt.
17/19 anonim válasza:
17 voltam. Benne voltam egy kisebb társaságban ahol 5 en voltunk, vegyesen fiuk-lányok. Külvárosi családi házban laktunk akkoriban kb egyedül éltem, enyém volt a ház, azt csináltam amit akartam mivel apám és anyám is külföldön dolgoztak, a testvérem már nem lakott ott. Így majdnem az összes hétvégi tali nálunk volt. Az egyik talit egyik alkalommal végül mindenki lemondta kivéve az egyik lány. Jóban voltunk, mondtam, hogy nyugodtan jöhet hiszen úgy is csak egyedül lennék, majd filmezünk vagy valami. Normálisan indult az este aztán tényleg leültünk sorozatot nézni de hát ebből végül nem az lett, mert az 5. perc után nekem esett, elkezdett fogdosni és smárolni.Kicsit meglepett de persze nekem se kellett több, és végül megtörtént. Jó bénák voltunk, nem volt egy nagy élmény mert igy elsőre kb 2 perc alatt elmentem. De azt jó hangosan (:
18/19 anonim válasza:
21 èvesen Görögországban az első baràtnőmmel nagyon jó emlék
19/19 anonim válasza:
Amúgy kik és miért szavaznak le mindenkit? 😆
14. Voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!