Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor veszitettek el a szuzessegetek?
Figyelt kérdés
Itt most a fiukra es lanyokra eggyarant gondolok2023. júl. 2. 22:35
3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem gond.
A megfelelo partnerrel teszed akkor a legjobb.
2023. júl. 2. 22:37
4/14 anonim válasza:
a kettes már nem szűz, épp most dugtam meg
9/14 anonim válasza:
19F s nem maradtam le semmiről, azóta bőven-bőven kamatostól bepótoltam mindent :)
10/14 anonim válasza:
2-3 héttel a 18. szülinapom előtt, pedig az akkori kedves nagyon meg akarta várni a nagykorúságomat, én meg pont, hogy nem... :D Mindezt úgy, hogy én már 16 évesen is nagyon akartam minden utamba és ágyamba kerülő férfivel, akiknek ma már hálás vagyok, hogy látták forrófejű kamaszkodásomat és egyben kislányságomat, pedig akkor iszonyat türelmetlen voltam és sosem felejtem haragomat rájuk. Pedig ma már tudom, hogy nem élveztem volna annyira, mint később, pláne még később, szóval tényleg érdemes várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!