Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha lehetne változtatni rajta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetne változtatni rajta, akkor hogy veszitettetek volna el a szuzessegeteket?

Figyelt kérdés
Hogy szerettetek volna?

2022. jan. 11. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
Kiskoromban nem ültem volna véletlen bele az ültetőkaróba, az uborkaföldön.
2022. jan. 11. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Én még vártam volna. A fiú kedvéért hagytam, mert ő már nagyon akarta, nekem meg első szerelem volt. Igen, csak hagytam. Bámultam a plafont és kész. Bár vártam volna még. Többet érdemeltem volna.
2022. jan. 11. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, mit értünk a szüzesség elvesztésén. Orált is? Anált? Anált nővel? Anál férfival? Oráál nővel? Orál férfival?

Az első csajomban volt valami érzékileg nagyon vonzó, azonban bunkó, rosszindulatú volt. Egy jóindulatú csajjal, és lehetőleg párkapcsolatban ideális lett volna.

De ha mást értesz szüzesség elvesztése alatt, akkor is ezt válaszolnám biszex férfiként, csak az esetben még egész jónak volt mondható a szüzességem elvesztése, cde legfeljebb nem volt ideális.

2022. jan. 11. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Minden pont úgy volt jó ahogy történt - persze amikor 19 voltam és megtörtént nem bántam volna ha korábban esik meg, de ez van :)
2022. jan. 11. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

15 évesen tök részegen egy olyan csajjal vesztettem el, akinek a nevét sem tudom, előtte és utána sem láttam. Ég világon semmi bajom ezzel nekem szép emlék így is.

Na ha viszont lehetne változtatni. Akkor jó lenne egy olyan sztorY, hogy két nő. Egyik 16, másik 28. Teljesen józan vagyok. A 28 éves meg iranyítana, mit hogy csinálják a 16 éves csajjal meg vele.

2022. jan. 12. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Én még vártam volna, az akkori barátom már nagyon akarta és szó szerint rám erőltette. Naiv kislány voltam (16 éves) és még én éreztem rosszul magam, hogy váratom, így egyik nap addig b. asztatott, amíg bele nem mentem. Semmi romantika, még a villanyt is felkapcsolta, pedig sötétben meghittebb lett volna. Fájt is nyilván, mondtam neki, hogy ne most próbálgassa, hogy milyen sokáig bírja, inkább csak túl akartam esni rajta. A vicces az, hogy egy pár alkalom után én akartam csinálni, ő meg utána kb. soha.

Mostani fejjel inkább egy olyan sráccal jönnék össze, aki tud várni és akkor csináljuk, amikor én is szeretném és odafigyel az én igényeimre is, plusz utána nem eltávolodik, hanem közelebb kerülünk egymáshoz.

L

2022. jan. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!