Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lányok?

Figyelt kérdés

13 éve vagyok együtt feleségemmel ebből 4 éve házas .

Az lenne a kérdésem hogy próbálom rávenni a páromat hogy szopjon le de ő nem akarja .Azt mondja mindig hogy biztos hogy nem szop le .

Méretem kamu nélkül Gyógyszerek nélkül 19.5 a méretem . Ez igaz!

Miért nem akarhatja? Hozzáteszem full diszkrét vagyok ! És 3 naponta Borotválom a gyíkot.

jan. 20. 12:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Leszoplak én. De csak ha a nejed nézi.
jan. 20. 13:52
 22/44 anonim ***** válasza:
Pacsi. Ismerős... igazi mi 7 éve vagyunk.
jan. 20. 14:08
 23/44 anonim ***** válasza:
Na és még egy szempont amiért ne akard, hogy leszopjon. Nagyon ugy tünik, hogy még eddig nem szopott le senkit, nagyon gyakorlatlan a témában. Te (bevallásod szerint) szintén. Igy nem valoszinö, ha hajlando is lenne bekapni abbol valami igazán jo, élvezetes szopás lenne. Engedd el!
jan. 20. 14:17
 24/44 A kérdező kommentje:

#17 végre egy normális választ kaptam.

Már ez is megtörtént! Nem eröltetni akarom neki ! Meg nem is fogom .

jan. 20. 14:25
 25/44 A kérdező kommentje:
#19 megértelek . Én ugyan ezt szeretném kipróbálni de nem akarja . Nem eröltetem neki . Én meg ki szeretném próbálni mivel szűz vagyok benne :/
jan. 20. 14:27
 26/44 A kérdező kommentje:

# 20 nem eröltetem!!

Szimplán egyszer kétszer kérdezek rá a fél évben .

jan. 20. 14:28
 27/44 A kérdező kommentje:
#22 ne már! Azt hittem egyedül vagyok ebben a történetben . Pacsi ! :/
jan. 20. 14:30
 28/44 A kérdező kommentje:
#23 lehet! Hozzáteszem én vagyok az első pasija! Nekem is ő az első nőm! Szerelem első látásra van nálunk!
jan. 20. 14:32
 29/44 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés hogyhogy nem került elő 13 év alatt??
jan. 20. 15:33
 30/44 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy férfiként iszonyúan leszopnék egy 19,5 centis péniszt. Ahhh. 👍😃
jan. 20. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!