Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lányok?
Figyelt kérdés
13 éve vagyok együtt feleségemmel ebből 4 éve házas .
Az lenne a kérdésem hogy próbálom rávenni a páromat hogy szopjon le de ő nem akarja .Azt mondja mindig hogy biztos hogy nem szop le .
Méretem kamu nélkül Gyógyszerek nélkül 19.5 a méretem . Ez igaz!
Miért nem akarhatja? Hozzáteszem full diszkrét vagyok ! És 3 naponta Borotválom a gyíkot.
ma 12:45
1/30 anonim válasza:
Mert egyszerűen nem vonzza a dolog. Sok férfi nem szeret nyalni és sok nő nem szeret szopni. Ez van. Az erőltetéssel nem is fogod elérni, hogy vágyjon rá.
2/30 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák , én imádok szopni de mint a példa mutatja nem minden nő szeret. Őt így kell elfogadnod. 13 év alatt már hozzá szokhattál volna.
3/30 anonim válasza:
Kamu nélkül? Ez igaz? Most már tutira hazudsz.... 😂😂😂😂
5/30 A kérdező kommentje:
#1 nem eröltetem .
ma 13:05
6/30 A kérdező kommentje:
#2 igazad van.
Persze hozzá szoktam de sokszor szeretkezéskor jól esne .
Kiszeretnèm próbálni mert még soha nem szoptak le . Mivel életem első nője
ma 13:07
7/30 A kérdező kommentje:
#4 rendben . Nem erőltetem!
Nem tudom milyen érzés. :(
ma 13:07
8/30 anonim válasza:
Kicsit el kell hagyni és összefeküdni olyannal, aki levesz szájjal. Mikor visszatérsz, hidd el ő is bekapja majd a brét.
10/30 A kérdező kommentje:
#3 Mernék fogadni veled Egy tálca Unicum italban hogy te nem tudnád tövig bekapni . Ha már ennyire nagy a szád kisokos.
ma 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!