Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lányok?

Figyelt kérdés

13 éve vagyok együtt feleségemmel ebből 4 éve házas .

Az lenne a kérdésem hogy próbálom rávenni a páromat hogy szopjon le de ő nem akarja .Azt mondja mindig hogy biztos hogy nem szop le .

Méretem kamu nélkül Gyógyszerek nélkül 19.5 a méretem . Ez igaz!

Miért nem akarhatja? Hozzáteszem full diszkrét vagyok ! És 3 naponta Borotválom a gyíkot.

jan. 20. 12:45
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
#8 Sajnos nem szeretném elhagyni mert első nő az életembe .
jan. 20. 13:10
 12/44 anonim ***** válasza:
Ha te rendszeresen nyalod, esetleg fel lehetne hozni, hogy neked is jól esne ez. Próbálja meg, ha nem élvezi, bármikor abbahagyhatja és folytathatjátok másképp.
jan. 20. 13:13
 13/44 anonim ***** válasza:

10

Kapja be neked a fogaskerék...

jan. 20. 13:15
 14/44 A kérdező kommentje:
#12 Igen rendszeresen nyalom. Fel is hoztam neki De azonnal azt a választ kapom hogy nem szeretné. Nagyon finoman mindent mondtam neki de akkor se. Mivel ebben szűz vagyok nem tudom milyen ha leszopnak! Ezért jöttem ide tanácsért.
jan. 20. 13:17
 15/44 A kérdező kommentje:

#9 Igen én nyalom őt.

Finoman mindig mondom neki de nem akarja. Ki szeretném próbálni mert ebben a dologban szűz vagyok !

mint ahogy popsiban is De ez nem érdekel!

jan. 20. 13:19
 16/44 anonim ***** válasza:
52%
Mert udni? A nem az nem, hagyd békén
jan. 20. 13:21
 17/44 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy itt használható tanácsot tud adni bárki is. A feleséged nem akarja csinálni, te vágysz rá ami teljesen érthető.

Szerintem üljetek le és őszintén beszélgessetek el erről a témáról. Mindenről kell tudni kommunikálni egy jó kapcsolatban. Kérdezd meg miért undorító számára?

22eve vagyok férjnél és az első perctől máig van orál oda vissza, őszinte kommunikáció a vágyainkról. Ez csak igy működik hosszú távon.

jan. 20. 13:30
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy fordított esetben az itt válaszolók mit válaszolnának, ha egy csaj panaszkodna hogy hiába szopja le a pasiját, az nem akarja kinyalni?

Szerintem mindenki mondaná, hogy úristen mekkora luzer pasi hagyd ott, majd én kinyallak stb.

jan. 20. 13:40
 19/44 anonim ***** válasza:

Ha engem finoman kinyalnak akkor én is adok orált a pasinak.

Szép méretes szerszám :)

jan. 20. 13:44
 20/44 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd ha nem akarja.emnnyi
jan. 20. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!