Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lányok?
13 éve vagyok együtt feleségemmel ebből 4 éve házas .
Az lenne a kérdésem hogy próbálom rávenni a páromat hogy szopjon le de ő nem akarja .Azt mondja mindig hogy biztos hogy nem szop le .
Méretem kamu nélkül Gyógyszerek nélkül 19.5 a méretem . Ez igaz!
Miért nem akarhatja? Hozzáteszem full diszkrét vagyok ! És 3 naponta Borotválom a gyíkot.
#9 Igen én nyalom őt.
Finoman mindig mondom neki de nem akarja. Ki szeretném próbálni mert ebben a dologban szűz vagyok !
mint ahogy popsiban is De ez nem érdekel!
Nem hiszem, hogy itt használható tanácsot tud adni bárki is. A feleséged nem akarja csinálni, te vágysz rá ami teljesen érthető.
Szerintem üljetek le és őszintén beszélgessetek el erről a témáról. Mindenről kell tudni kommunikálni egy jó kapcsolatban. Kérdezd meg miért undorító számára?
22eve vagyok férjnél és az első perctől máig van orál oda vissza, őszinte kommunikáció a vágyainkról. Ez csak igy működik hosszú távon.
Amúgy fordított esetben az itt válaszolók mit válaszolnának, ha egy csaj panaszkodna hogy hiába szopja le a pasiját, az nem akarja kinyalni?
Szerintem mindenki mondaná, hogy úristen mekkora luzer pasi hagyd ott, majd én kinyallak stb.
Ha engem finoman kinyalnak akkor én is adok orált a pasinak.
Szép méretes szerszám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!