Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 és 50 közötti férfiaknak még keményen áll?
Figyelt kérdés
jan. 20. 11:24
31/40 anonim válasza:
31, a lényeg, hogy felépültél egy ritka ronda betegségből, élj még 120 évig, puszi!
32/40 A kérdező kommentje:
A férjem 125kg és 190cm magas. Ülő munka, másról nincs tudomásunk. Péniszgyűrűvel neki is jó, nélküle olyan 80% kb.
31. Jó egészséget kívánok neked!
jan. 20. 18:41
33/40 anonim válasza:
Köszönöm. Tavaly én is 126 kiló voltam. Télen a náthák után zsinórban kaptam el az orbáncot az orromra. Befektettek e klinikára, vénásan adták a penicillint. Na ez miatt keveset mozogtam és jókat ettem. De mostanra 113 -ig sikerült leadni. Tornázom, diétázok. Viszont kívánom nektek is jó egészséget! (A 31-es.)
36/40 anonim válasza:
Mozgás nagyon fontos. Túlsúlyos embereknél gyakori probléma.
37/40 Senior Séf válasza:
Amíg oda nem értem, nem hittem el, hogy az 50 a legszebb férfikor.
38/40 anonim válasza:
Tudom nem szép dolog de..otthon 15 év után nem kivánom a szexet az asszonnyal,néha persze van,kicsit agyban másra kell gondolnom hogy álljon rendesen,de szeretömmel áll mint a cövek mindig,és nem 5 percig,hülyére dugjuk magunkat sokszor..
44évesen..
39/40 anonim válasza:
Szerencsére nincs még panasz rá keményen áll.52F
40/40 anonim válasza:
37. Ezzel azért erősen vitatkoznék!
Amúgy állni áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!