Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, melyik jön be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, melyik jön be jobban, szexibb nektek az ágyban egy férfin? Nagy, izmos széles váll, izmos kar (bicepsz-tricepsz), izmos mellkas, vagy nagy nagy széles, izmos hát?

Figyelt kérdés
jan. 20. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Egyik sem amúgy. A normál alkat jön be. Belőlem pl semmit se vált ki, ha valaki izmos.
jan. 20. 07:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem
jan. 20. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az izmos kar a top.
jan. 20. 09:01
 4/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Nem feltétlen tetszik az izmos, kidolgozott test, viszont a széles vállakat imádom. Széles vállak egy kicsit izmosabb karral a gyengéim. Szerintem nagyon férfias tud lenni.
jan. 20. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem ad extrát ha nagyon izmos. Elismerem, kemény meló a kidolgozott test, és fontos, hogy saját magával elégedett legyen. Nekem csak annyi a lényeg, hogy legyen egy arányos, normál alkata, és egy egészséges fittsége.
jan. 20. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem vonzó, ha valaki túlságosan izmos és ki van gyúrva; nekem az ennél egyszerűbb, sportos test a legvonzóbb. Akin látszik, hogy mozog és figyel magára, de nem ez van a prioritásai élén és nem esik túlzásba. Számomra a tökéletes férfi test az ilyesmi:

[link]

jan. 20. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat holgyeim. Irjatok meg!
jan. 20. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Széles váll, széles hát, pl tetoválással irtó szexi számomra.
jan. 21. 05:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!