Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveztek a pisiszexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveztek a pisiszexben?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy akit nem érint, undorodik, lapozzon tovább.

Szóval a lepisilés, bepisilés, pisi tartogatás, egymás előtti pisilés, bármi érdekes lehet. Hölgyek, férfiak! Miért izgató, mit éreztek, hogyan éltitek meg, hogyan kezdődött a " vonzalom", kedves pisis játékot kedvelő " sorstarsaim". Köszönöm a normális válaszokat.

ma 06:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pusztán az érzés és látvány. Én szeretem adni és kapni is. Ha bevagyok indulva mint az állat akkor számba kérem és lenyelem.

Így hogy most leírom furcsa és undorító, de szex közben totál élvezetes!

ma 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy el tudjuk ennyire engedni magunkat.

Az ize, látványa,hangja, az átázás érzése.

Megalázáshoz használata.

ma 07:20
 3/9 hopstrece válasza:
Szeretem a pisi szagát,élvezek pelenkába pisilni.
ma 07:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Én szingli pasiként pl inkább azt szeretem,szeretném átélni,megélni,ha az adott nő elöttem guggolva szétnyitott ajkakkal a számba pisil akár!

Bár sajna ezt az örömet gyönyört egy nő sem akarja akár az én kedvemért megtenni!

Pedig biztosan létezik olyan nő is,akit ez ugyanúgy érdekel,izgat,csak még én nem találtam meg...

ma 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a pisi szagát ízét imádom ha egy vonzó nő a számba pisil lenyelem minden cseppjét!volt,h pohárból itatta élveztük mindketten!sajnos csak kb.8 alkalommal volt részem ebbe a gyönyörbe,de csinálnám minden nap ha lenne rá partner!amúgy 20 évesen az akkori 16 éves barátnőm szerettette meg velem!(nagyon perverz volt)46F
ma 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:

5-ös!

Picit irigyellek,hogy egyszer legalább találtál ilyen nőt...

ma 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
6os!kószönöm!3 alkalom az említett hölgytől van a többi meg 4 éve egy másiktól!sajnos azóta se sikerült megismerni hasonló érdeklődésű nőt!pedig itt is próbálkozok 1 éve már,de akivel beszéltem az vagy pasi vagy csak játszani szeret a pasikka ha nő!!ígéret volt,de randi soha!
ma 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Az egész hangulata. Rengeteg pisilős lánnyal voltam régebben.

Bár én meredeken csináltam sokszor. Semmi elötte beszélgetés róla, csak néha pl. dugáskor kihúztam és egy erős rövid sricc a csiklójára, majd dugás tovább. Általában meglepődés volt, de utálat soha. Vagy kutyában ugyanez, csak akkor a hátára ment. Egyszer volt, hogy kérdezte, te hülye vagy, menjek a francba. Mondtam, bocs nem birtam visszatartani, véletlen volt. Legközelebb mindkettő akarta újból. Valszeg otthon este filóztak a történteken, és bizsergette a fantáziát.

ma 09:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából ez nem pisiszex, de mi is szoktunk néha. Nem szex közben, mert annyira nem engedtük még el magunkat, meg nekem álló farokkal valahogy nem is jön, hogy pisiljek. De már az elején a kapcsolatunknak, a barátnőm mind utalt rá, kérdezett, hogy na megyek pisilni, stb, és olyan kiváncsian. Míg egyszer aztán pisiltem előtte, és láttam, hogy nagyon tetszik neki. Aztán ő is pisilt előttem. A legjobb pedig, mikor együtt zuhanyzunk, és úgy pisilünk, olyankor egymásra is egy kicsit (de nem szájba, és hasonlók, az valahogy nem izgat). Valahogy szexuálisan nem izgat annyira, de mégis imádjuk csinálni néha, valahogy egy nagyon intim dolgot együtt, egymás előtt csinálunk, és ezáltal nagyon megnyílunk egymás előtt, ami jó. És felér egy kissebb kielégüléssel.
ma 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!