Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveztek a pisiszexben?
Kérem, hogy akit nem érint, undorodik, lapozzon tovább.
Szóval a lepisilés, bepisilés, pisi tartogatás, egymás előtti pisilés, bármi érdekes lehet. Hölgyek, férfiak! Miért izgató, mit éreztek, hogyan éltitek meg, hogyan kezdődött a " vonzalom", kedves pisis játékot kedvelő " sorstarsaim". Köszönöm a normális válaszokat.
Pusztán az érzés és látvány. Én szeretem adni és kapni is. Ha bevagyok indulva mint az állat akkor számba kérem és lenyelem.
Így hogy most leírom furcsa és undorító, de szex közben totál élvezetes!
Hogy el tudjuk ennyire engedni magunkat.
Az ize, látványa,hangja, az átázás érzése.
Megalázáshoz használata.
Én szingli pasiként pl inkább azt szeretem,szeretném átélni,megélni,ha az adott nő elöttem guggolva szétnyitott ajkakkal a számba pisil akár!
Bár sajna ezt az örömet gyönyört egy nő sem akarja akár az én kedvemért megtenni!
Pedig biztosan létezik olyan nő is,akit ez ugyanúgy érdekel,izgat,csak még én nem találtam meg...
5-ös!
Picit irigyellek,hogy egyszer legalább találtál ilyen nőt...
Az egész hangulata. Rengeteg pisilős lánnyal voltam régebben.
Bár én meredeken csináltam sokszor. Semmi elötte beszélgetés róla, csak néha pl. dugáskor kihúztam és egy erős rövid sricc a csiklójára, majd dugás tovább. Általában meglepődés volt, de utálat soha. Vagy kutyában ugyanez, csak akkor a hátára ment. Egyszer volt, hogy kérdezte, te hülye vagy, menjek a francba. Mondtam, bocs nem birtam visszatartani, véletlen volt. Legközelebb mindkettő akarta újból. Valszeg otthon este filóztak a történteken, és bizsergette a fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!