Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itthon BDSM búvóhelyek/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itthon BDSM búvóhelyek/találkahelyek?

Figyelt kérdés
Tudjátok, amit ki lehet bérelni és vannak eszközök pl. Bécsben sok ilyen van, voltam dominaként ilyen helyen, de Budapesten nem tudok ilyenről, igaz nem is kerestem.

jan. 19. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

13. Kerület

Visegrádi utca Dungeon

N31

jan. 19. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A Visegrádi utcai egy gusztustalan hely. Retkes, rendkívül dohos. A tulaj nem korrekt. Nem ajánlom.
jan. 19. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Na és mit ajánlasz #12? Engem is érdekel…
jan. 19. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak a Visegradi utca van. Pince, dohos koszos.

Vannak eszkozok igen, rendszeresen forgatnak is.

Szerintetek ki takaritja fertotleniti azokat az eszkozoket, amit a lanyok ott hasznalnak, a dildokat amit egyszer egy pasi fenekebe dugnak, egy ora mulva egy masik szajaba?

Mindenkinek a fantaziajara bizom…

jan. 20. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Veszel 5 millióért egy ilyen pincehelységet, felszerelsz pár kampót láncoknak, bilincsnek és kész. Legalábbis amennyire láttam, sokan ezt csinálják, aztán idővel kipofozzák a helyet.
jan. 20. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15: ilyenem van nekem de nem Pesten. Itt a Bpi helyszinen van a hangsuly…

De ha tudsz a belvarosban vagy kozeleben ilyen pincet 5 millioert, szolj azonnal megveszem

jan. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!