Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító indok lenne nálatok a távkapcsolat külföldi munka miatt? 1 hónap kint,1hét itthon...5éves kapcsolatnál,nem 30év házasság után! Pasik mit szóllnátok ha nehezmênyezné a barátnőtök? Csajok ti ezt el tudnátok viselni?
Figyelt kérdés
jan. 2. 21:53
1/14 anonim válasza:
Nyilván meg beszélném vele azt ha nem lenne semmi más választás akkor szakitok
2/14 anonim válasza:
El tudnám viselni, mivel magam is hasonló rendszerben dolgozom. Magányos napokra ott a játékszerem, amikor együtt vagyunk, akkor meg éjjel-nappal ágy.
3/14 anonim válasza:
Rövid ideig elviselhető, de ha évekig tart ott bizony alá fogja ásni a kapcsolatot. Ha tényleg egymáshoz rendelt titeket a sors akkor közös megoldásban gondolkoztok. Ha nem akkor szakítani fogtok.
4/14 anonim válasza:
Nem viselném el. Ha szeretnének, nem mennének külföldre egyedül. Eleve 5 év után inkább eljegyzés lenne a normális, nem az, hogy kiköltözik külföldre, egyedül :D Hagyjuk már! Szakítani tudni kell. Nem kell fix puncit tartogatni itthonra, de az időt meg nem ráfordítani. Meg lehetne beszélni, hogy válasszunk egy közös új lakhelyet...
5/14 anonim válasza:
Nekem volt így kapcsolatom. De én nem tudtam haza menni se. Szezonális munkát végeztem Cipruson. Kellett a több pénz mert adósságaim voltak amit itthon nem tudtam megteremteni. Megbeszéltük h 7 hónap. Ő kijöhet hozzám bármikor. 4 hónap után kiderült h megcsalt a pasim. Nem is egyszer. Nem biztos hogy csak a kimenetelem miatt. Lehet már mellettem is csinálta otthon. És fel volt háborodva h neki szükségletei vannak. Nyilván ez most nem éppen egy pozitív dolog. Sok minden függ személyiségtől is. Bár ha egy hónap utàn 7 napot otthon van a pasi akkor talán nem vészes de csak kevés ideig ez is. Vagy költözzön a másik fél is mellé. Nekem nem jött össze. Azóta én már ki is költöztem ide ciprusra és ő meg az anyjánál él 30 évesen.
6/14 anonim válasza:
Egyikünk se vállalna ilyet, nincs az a pénz. Ha mégis ragaszkodna hozzá kereshetne másik nőt.
7/14 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy egy hét itthon 3 hét kulfoldon az eléggé megviseli a kapcsolatot. Nekem nem menne. Azért fejeztem be a nemzetközi kamiont is,mert soha nem tudtam minőségi időt tölteni itthon. Sok minden már eltelt mire hazaértem, hogy megbeszéljük. Akkor meg már nehezebb, meg telefonon teljesen mas. Gondolom ember és kapcsolat fuggő a dolog.
8/14 anonim válasza:
Felejtős. Ha kimegy, már dobtam is!
9/14 anonim válasza:
A legtöbb csaj simán belemegy. Imádják az ilyen pasikat. Amíg a pasi mint melózik és keresi a sok pénzt, addig ők itthon keresnek egy szeretőt és vígan megvannak.
10/14 anonim válasza:
#9-es én a #5-ös vagyok. Nem szeretőt kerestem. De meguntam az állandó idegességet a pénzügyeim miatt. És nem kerestem szeretőt. Teljesen hűséges voltam. Pont h engem csaltak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!