Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Távkapcsolatban megbíztok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban megbíztok a pártokban? Biztosak vagytok abban hogy nincs mással szex? Ki mennyi ideje van vagy volt együtt a párjával?

Figyelt kérdés

Mennyire vagytok biztosak abban hogy nem csal meg ha nem találkoztok?

Főleg azok akik nem tudnak minden héten találkozni.

dec. 8. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
En biztosan tudom, hogy nem csal meg és én sem őt. Bízunk egymásban.
dec. 8. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
7 évet voltam vele az utolsó 2 évbe össze vissza baszott 32F
dec. 8. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Negyedik éve vagyunk együtt, hétvégente szoktunk találkozni és egészen biztos, hogy nem csal meg. Mondjuk én igen, de nem ez volt a kérdés... 😄

24L

dec. 8. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
12 éve vagyunk együtt, az enyém is megcsalt párszor. Most nem tudom.
dec. 8. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Szégyeld magad 3, miért nem mondod meg neki ? Neked szabad de neki nem ? Akkor legalább ő is hagy tehesse meg. Ti nők hűtlen patkányok vagytok. Sokkal jobban mint a férfiak. Úgy megvernélek ha én lennék a párod hogy utána senkinek se kellenél.
dec. 8. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
5. A mai fiatalok azt hiszik, hogy ez menő. Nincsenek már értékek egy kapcsolatban.
dec. 8. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem nevezem hármaskát (már ha nő egyáltalán, és nem egy unatkozó vén fószer...) sem ri.bancnak, sem kur.vának, én csak szimplán nem értem meg, hogy ha ilyen lazák az erkölcsei, akkor minek van párkapcsolatban?

(Férfiakra ugyanez érvényes.)

Szingliként azt csinál mindenki amit akar.

dec. 22. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nevezheted annak mert az
dec. 22. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát jó... 😄 Finom kívántam volna lenni vele - még így is.
dec. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!