Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek nyáron és/vagy télen szőrös a puncitok? Tudom nem évszakfüggő de megis sok nő inkább télen hagyja meg.
Figyelt kérdés
ma 15:45
A kérdező szavazást indított:
csak nyáron szőrös
csak télen szőrös
mindig szőrös
mindig csupasz
17 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem unod ezt ezerszer feltenni ?
Mire méssz vala ha most leírja bárki hogy hogyan hagyja meg?
2/3 anonim válasza:
Punci mindig sima undorodom a szörtől
Lábáról szedem ritkábban télen mert ha nem pasival vagyok akkor max nőgyógyász lát alul ruha nélkül
Szóval vagy fsz vagy doki miatt szedem le télen
Tavasztól őszig meg alap a rendszeres gyanta .
3/3 anonim válasza:
Nem évszak függő, de nyáron azér szedheti le hamarabb több nő, mert kis ruháknál meg rövidgatyánál szoknyánál vagy bikininél nem előnyös ma már ha látszik.
Míg télen ha nincs barátod és nem pasizol akkor nem látszik.
Ettől függetlenül nekem kedv függő meg mensi hogy mikor szedem mikor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!