Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyarországon nem lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nem lenne kereslet extrém kövér örömlányra?

Figyelt kérdés
Nálunk a legnagyobb,akit találtam 140 kg-os volt.Haverom mesélte,hogy Amsterdamban és Hamburgban a kirakatban 200 kg körüli nők kínálták magukat.Gondolom volt is rájuk kereslet.Nálunk miért nincsenek ilyenek?

ma 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Mert rajtad kívül senki nem akar 200 kilós prostit.
ma 15:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak külföldön kelendőek? Gondolom nem ülnének a kirakatban,ha soha senki nem keresné őket.
ma 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Vannak olyan emberek akik kíváncsiak ilyen kategóriára (inkább egyszeri kipróbálás szintjén és nem tartósra veled ellentétben, bár lehet neked sem volt még dolgod ilyen nővel azért fantáziálsz ennyit). Tehát felkapottabb helyeken még lehet 1-1 ilyen faxrahúzós event, de amúgy nem kéne nekik.

Nem tudom miért vagy ennyire dagifan, hogy még a nicked is ilyen, meg ennyire megszállott vagy...én voltam 120-140 kilós csajokkal is, de szerintem sokkal izgatóbb vizuálisan is egy max 80-90kg-os csaj. Ritka az aki 100+-osan olyan formában van, hogy izgatóbb lenne. Persze attól még lehet izgató egy 120-140 kilós csaj is, DE nem azért, mert kilóban annyi amennyi.

Plusz az ilyen alkattal általában párosul, vagy nagyon erős önbizalomhiány amit félig meg tudok érteni, vagy rosszabb esetben beképzeltség. Elsőnél még lehet javítani a helyzeten, ha partnerként látja vágysz rá, akarod a testét is (nem csak a belső/pénz/lakhatás miatt vagy vele).

ma 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Te fordítva ülsz a lovon öcsisajt! :D

Ha lenne dolguk, azaz bárki is keresné őket, akkor nem ülnének a kirakatban... :D

De mivel a kuttyának nem kellenek, így nincs "dolguk", tehát csak ülnek a kirakatban! :P

ma 16:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Volt már közel ekkora kedvesem.Valóban extrém kövér volt, s önbizalom hiányos.A testéért szerettem,nem más okból. Valamelyest oldódott mellettem az önbizalom hiánya, de amikor ráröfögtek az utcán vagy ledisznózták nem repesett a boldogságtól....
ma 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Minden nő a kirakatban "árulja" magát.Ha senki nem keresné őket miért ülnének ott évekig?
ma 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:

4 - "De mivel a kuttyának nem kellenek, így nincs "dolguk", tehát csak ülnek a kirakatban!" - "Te fordítva ülsz a lovon öcsisajt! :D"

Ha egyszer olyanról írnál amit személyesen tapasztaltál, és nem olyanról amit valamelyik idiótától hallottál...

ma 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon van egy "rozoga-trend"...

Sokan megmásznának nagytestű lányokat, csak nm trendi velük megjelenni.

No, én ezt pont leszarom!

Kipróbáltam egy igen nagy testű, gigantikus mellű és seggű csajt.

Életre szóló élmény volt: bármit megtehettem vele, mindenben partner volt, és olyan együttműködő, odaadó, mint amilyet csak álmodni tud az ember.

ma 17:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van.Szerintem is sok férfinak bejönnek a dagi nők,csak szégyenlik bevallani. fogalmam sincs, hogy miért.Én egyáltalán nem éreztem cikinek a 192 kg-os kedvesemmel mutatkozni. Azzal sem foglalkoztam,hogy megbámulnak minket, mert 110 kg-mal nagyobb volt nálam.
ma 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Az egész világon, ha valakinek vaginája van, arra már van kereslet.
ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!