Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves molett szűz nő red flag?
Csók is csak egyszer volt 26 évesen. Hogyan lehetne végre érzelmeken alapuló komoly kapcsolatom?
Szerintetek megoldás lehetne erre problémára bármilyen testsúly csökkentő műtét? Párszor már lefogytam 20 kilót, de nem sikerült tartani és falási rohamok jöttek rám mindig. Úgy érzem, hogy ameddig nem lesz normális a testsúlyom, addig nincs esélyem arra, hogy szerethető legyek.
Sajnos nem igazán alakult jól az életem 15 éves koromtól, nem találtam a helyemet a kortársak között. Akkoriban az arcom aknés volt lelki okok miatt, de körülbelül 24-25 éves koromra kinőttem.
Mindig volt 1-2 ember, akivel beszélgettünk és azóta is tartjuk a kapcsolatot, de alapvetően sok sérülésem volt a barátságok tekintetében és sose volt mellettem egy biztos baráti kör. Tehát szinte nulla esély volt arra, hogy valakivel megismerkedhessek.
18 éves korom óta nagyvállalatnál dolgozom, de nem szívesen ismerkednék ott.
168 cm vagyok és 90 kg. Eléggé hasra hízós típus vagyok a szorongás miatt és a melleim is nagyon kicsik. A körmöm, a szempillám, a szemöldököm ízléses. Sminket nem használok, szoláriumba se járok. Hosszú fenékig érő ápolt sötétbarna egyenes hajam van. Divatosan öltözködöm, tetoválásom és piercingem nincs, szemüveges vagyok. Fél évente járok fogorvoshoz, hogy a lehelletem is kellemes legyen. Annak ellenére , hogy még nem voltam fiúval, mindenhol le szoktam borotválni magam, nem hagyom megnőni még télen sem.
Nagyon visszahúzódó, érzékeny, zárkózott, bizalmatlan típus vagyok, de viszont nagyon szeretek beszélgetni. Sokszor rosszul jön ki a helyzet, ha zavarban vagyok és félreértenek az emberek, elkezdek túl közvetlen lenni. Állításuk szerint másnak mutatom magam, mint amilyen vagyok. Valahogy nem igénylem azt, hogy napi kapcsolatokat tartsak fent. A hétköznapok leginkább eltelnek azzal, hogy minden gondolatom a munka körül forog.
Alkoholt, kábítószert, koffeint nem fogyasztok. Nem dohányzom, még sose próbáltam. Ezért is szeretnék ehhez hasonló társat.
Folyamatosan visszatérő téma különböző fórumokon, hogy mennyire gyűlölik a kövér nőket. Sok fiú megmondta már, hogy ez a testalkat gáz és hogy miatt nem fogok senkinek se kelleni igazán.
19 évesen volt először olyan, hogy valaki rám írt, hogy ismerkedjünk. 19 és 24 éves korom között volt egy pár randi. Nem sok. Vagy közösen úgy éreztük, hogy nincs meg a szimpátia és nem kerestük egymást vagy volt olyan, hogy egyszer fiú azt mondta, hogy bocsi de már kétszer csinált ilyet és borzasztó élmény volt, nem akarja.
25 évesen egy másik fiú, akivel megismerkedtünk, megmondta őszintén, hogy ő házas, de szívesen lenne velem csak testiség jellegű kapcsolatban, hiába tetszett, nem akartam belefolyni és egyébként is etikátlan volna nőként első alkalommal foglalt férfivel lenni.
Ebben az évben volt még egy fiú, akivel megismerkedtem a Tinderről, már a randin megkérdezte, hogy "mikor voltál utoljára megdöngetve?" Teljesen ledöbbentem, hogy most komolyan így kell beszélni egy nővel?
26 évesen egy kolléganőm ajánlására elkezdtük járni szórakozóhelyre és azóta 1-2 éve pár havonta benézünk.
Az első pár hónapban meg is ismerkedtem egy aranyos fiúval, ő sem volt ittas, ez is tetszett benne. Ő vele volt az első csók. Jót beszélgettünk és táncoltunk. Miután felvettük a kapcsolatot, megírtam neki, hogy még szűz vagyok, azt mondta, hogy oké tiszteletben tartja és csak csók lesz, menjek át. Nagyon tapasztalt volt és rutinos, teljesen lefagytam ettől, alig mertem hozzáérni, de persze nagyon jó élmény volt. Mondta is, hogy már sok lánnyal volt.
Vitt bele fantáziát, mégis valahogy nem éreztem lelkileg azt a motivációt és bizalmat, hogy menjen tovább a dolog. Pedig nagyon szimpatikus volt a fiú. Egy pár hét múlva szerettem volna egy ugyanilyet, hogy oldódjak, de teljesen kiakadt, hogy legalább kézzel legyen már valami. Itt már felfedte, hogy nagyon szimpatikus vagyok és aranyos, de ő nem szeretne komoly kapcsolatot. Ezen teljesen összetörtem.
Én bárkinek megadom az esélyt, csak cserébe én is előítéletmentességet és empátiát várok.
34/F
Jobb hogy nem volt semmi tobb azzal a sraccal mert csak kihasznalt utana dobott volna
Sok novel volt veled is akart lenni hogy megtobb novel legyen
Keress magadnak egy szuz sracot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!