Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hány éves kor az alsó határ ha dugásról van szó?
Mire vagy kíváncsi pontosan?
Mi az, hogy alsó határ?
Én 14 évesen feküdtem le az akkori barátnőmmel, de tudok olyat aki fiatalabb korban vesztette el.
Természetesen a kor önmagában nem jelent semmit, hiszen van aki 18 évesen is éretlen még hozzá.
A törvény szerint ha 12-18 közötti mind a két fel, az rendben van, vagy a fiatalabb is 14+.
Szerintem kell hozzá érettség is, 16 alattit soha nem keresnék.
48/F
Ha arra vagy kiváncsi, hogy általánosan milyen kor az, amikor a dugás szerintem oké? Én 31 évesen magamról tudok beszélni, emlékszem, hogy állt nekem már 14 évesen is keményen, és ki is vertem néha, néztem a csajokat, de nagyon éretlen kisgyerek voltam még, rengeteg mindent nem tudtam a szexről, persze hogy punciközelbe sem értem. Olyan 16-17 évesen azért már sok minden változott, így pont 18 évesen dugtam is először, szerintem tökéletes volt így. Hozzáteszem, volt az osztályban kb 16 csaj, abból 2 ha szűz volt, mire 18 évesek lettünk, a többi mind dugott már. Utólag látom, hogy nagyon éretlenek voltunk a lányokhoz képest, mindnek idősebb pasija volt.
Ha pedig azt kérdezed, hogy most mennyi lenne az alsó korhatár egy csajnál, akit megdugok? A barátnőm néhány évvel idősebb mint én, semmilyen fiatalabbra nem cserélném el. De ha elméletben nézzük, 25 évnél fiatalabb csaj nem kéne már. Tudom, hogy a 18-20 éves csajoknak a legjobb, leghamvasabb a testük, de hiába, ha nincs még annyi tapasztalatuk, fejben nem nőttek fel eléggé, és nagyon más az érdeklődési körünk.
A mai tinikkel dugáson kívül mást elképzelni se tudok, de még 25 alatt sem igazán. :(
F30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!