Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Hány éves kor az alsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hány éves kor az alsó határ ha dugásról van szó?

Figyelt kérdés
A saját korotokat is írjátok!

ma 07:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Beleegyezési korhatártól. Ha nőies, dugásra érett megjelenésre van és lelkileg is érettnet tűnik hozzá és akarja.
ma 07:29
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
14
ma 07:30
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Mire vagy kíváncsi pontosan?

Mi az, hogy alsó határ?

Én 14 évesen feküdtem le az akkori barátnőmmel, de tudok olyat aki fiatalabb korban vesztette el.

Természetesen a kor önmagában nem jelent semmit, hiszen van aki 18 évesen is éretlen még hozzá.

ma 07:31
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

A törvény szerint ha 12-18 közötti mind a két fel, az rendben van, vagy a fiatalabb is 14+.

Szerintem kell hozzá érettség is, 16 alattit soha nem keresnék.

48/F

ma 07:34
 5/25 anonim ***** válasza:
47%
Kort nem irok,de nagyon,nagyon,nagyon fiatal volt.
ma 07:34
 6/25 anonim ***** válasza:
58%

Ami még legális.

39/F

ma 07:36
 7/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha arra vagy kiváncsi, hogy általánosan milyen kor az, amikor a dugás szerintem oké? Én 31 évesen magamról tudok beszélni, emlékszem, hogy állt nekem már 14 évesen is keményen, és ki is vertem néha, néztem a csajokat, de nagyon éretlen kisgyerek voltam még, rengeteg mindent nem tudtam a szexről, persze hogy punciközelbe sem értem. Olyan 16-17 évesen azért már sok minden változott, így pont 18 évesen dugtam is először, szerintem tökéletes volt így. Hozzáteszem, volt az osztályban kb 16 csaj, abból 2 ha szűz volt, mire 18 évesek lettünk, a többi mind dugott már. Utólag látom, hogy nagyon éretlenek voltunk a lányokhoz képest, mindnek idősebb pasija volt.

Ha pedig azt kérdezed, hogy most mennyi lenne az alsó korhatár egy csajnál, akit megdugok? A barátnőm néhány évvel idősebb mint én, semmilyen fiatalabbra nem cserélném el. De ha elméletben nézzük, 25 évnél fiatalabb csaj nem kéne már. Tudom, hogy a 18-20 éves csajoknak a legjobb, leghamvasabb a testük, de hiába, ha nincs még annyi tapasztalatuk, fejben nem nőttek fel eléggé, és nagyon más az érdeklődési körünk.

ma 07:41
 8/25 anonim ***** válasza:
62%
34 vagyok... mivel megnézem a gimis csajokat ezért sztem bevállalnám egy 15-16 évessel
ma 07:42
 9/25 anonim ***** válasza:
50%

A mai tinikkel dugáson kívül mást elképzelni se tudok, de még 25 alatt sem igazán. :(

F30+

ma 07:47
 10/25 anonim ***** válasza:
75%
14 évesen még semennyire sincs tisztában a szexualitással az ember. Minimum 17-18 az ideális, de a mai generációnak inkább 25.
ma 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!