Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan viszonyultok szexuálisan a túlsúlyos emberekhez? Mi az a határ ami még belefér és vonzó lehet számodra?

Figyelt kérdés

okt. 20. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Legyen magas, nem baj ha mackós alkatú. Nem súlyra választok partnert, nincs nálam mérleg. De ne legyen tiszta háj. 33N
okt. 20. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Egy jó kis mackós alkatú férfivel nincs semmi baj nincsen, ha nem lóg rajta a háj (nem csüng a hasa meg a háta, és nincs nagy hájas segge)

28N

okt. 20. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Arányos legyen az alkata. Ne legyen kifejezetten kövét kinézetre
okt. 20. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ízlések és pofonok, én a normál testalkatú férfiakhoz vonzódom, nem tetszenek a mackósabb csávók. Persze ha minden passzol akkor gondolom ez is olyan hogy meg lehet szeretni. Én se vagyok mindenkinek az esete az ötven kilómmal meg kicsi mellemmel, de gondolom akinek igen azzal megtaláljuk egymást.
okt. 20. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem bejön a mackós alkat, és 30-40 kiló felesleg sem akadály, ha vastagabb csontozatú, izom is van rajta bőven, nem szétfolyós.
okt. 20. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is bejöttek a mackósabb férfiak, előző és a mostani párom is mackós alkatú
okt. 20. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!