Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérjek ilyet egy prostitó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek ilyet egy prostitól, hogy ne nevessen ki?

Figyelt kérdés

Elég régóta egyedül vagyok. Nagyon hiányzik a szex annak minden intimitásával együtt. Kinéztem egy lányt, elég kedves arca van és testre is nagyon jó.

Viszont én olyan együttlétet akarok, mintha kapcsolatban lennénk ergo szeretni akarom, nyalni simogatni puszilgatni és hogy ő is élvezze.

Na már most ezt hogy mondjam neki, hogy ne tartson gáznak?

Vagy más is kér ilyet?

jan. 17. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan prostik akik adnak barátnő feelinget. De ezt csak akkor tudod meg ha megkérdezed tőlük
jan. 17. 18:51
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Barátnő feelinget válassz de nem lesz olyan ezt tudnod kell. Ő rá fog játszani, hogy élvezi és te észre fogod venni ezt,rendes csók helyett idióta puszikákat fogsz kapni ezzel legyél tisztában. Sok sikert.
jan. 17. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Inkább ne menj prostihoz, mert már most úgy érzed kinevet meg cikinek tartod.
jan. 17. 19:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem fog megcsókolni? Miért?
jan. 17. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Mert prosti nem pedig barátnő...Ilyen nyelves szenvedélyes csókot felejts el..Sima puszikák,leszop,berakod,elmesz s még beszélget veled.
jan. 17. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sehogy. Ez nem tartozik a szolgáltatások körébe. Egy egy prostituált, nem barátnő, feleség. Nem fog szeretni téged.
jan. 17. 19:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem prostival kellene megvalósítanod.Voltam már több prostinál,pont az a lényege,hogy nem kell udvarolni,érzelmeket belevinni.Szexelsz egy jót,amit vállal kipróbálhatod,kifizeted,és mehetsz.

Inkább keress egy szeretnivaló barátnőt.

jan. 17. 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Olvass beszámolókat, és az alapján dönts! Léteznek ilyen lányok, de csak akkor tudod meg, hogy ki ilyen, ha mások véleményét olvasod róla. Ha a rosszlányokról választasz, semmiképpen ne menj olyanhoz, akiről nem lehet írni!
jan. 17. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Barátnő feelinget kérj

N31

jan. 17. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kérd, hogy pénzt is ajánlsz fel érte. Prostiknál gyakran bejön.
jan. 17. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!