Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit tartok a prostitól?! Lentebb kifejtem.
Figyelt kérdés
Gondolkodom,hogy elmennék prostihoz (csak szopás "happyend"-el).Eddig 1 párom engedte csak kb.2x(akkor is öklendezett csóri)
30éves vagyok,nem tartom magam csúnya pasinak,viszont van egy kisseb önbecsülési zavarom.
(Péló 14cm).
Aggódok ha ekkorával odamegyek,milyen reakciója lenne.
Nem szeretném tovább rombolni az "önbizalmamat".
Vélemények/tapasztalatok?
ma 09:32
1/5 anonim válasza:
A prostit egy dolog érdekli, hogy legyen pénzed. Sőt neki a kisebb még jobb is lehet.
2/5 Fragments of Fantasy válasza:
Tapasztalatom nincsen, de a prostikat nem a péniszed formája vagy mérete fogja érdekelni, hanem a pénztárcád tartalma. Ha nem úgy érkezel oda, hogy olyan szagod van, mint a 100 napos záptojásnak akkor valószínűleg meg fog történni a dolog, maximum rossz élmény lesz az egész.
3/5 anonim válasza:
A prostinak kis, gyorsan tüzelő farok kell és vastag pénztárca.
4/5 anonim válasza:
Én voltam prostinál, és az enyém még kisseb. Egy szót sem szólt végette. Ha menni szeretnél valamelyikhez, légy vele barátságos, aztán nem lessz gond.
A telefon beszélgetésre figyelj, sokat el árul a csajról.
Sok sikert!
5/5 mikeXxX válasza:
30 évesen inkább olvasnék pár könyvet az önbecsüsről és normálisan csajoznék a helyedben főleg ha azt mondod nem nézel ki szarul szexre bármikor találsz nőt ingyen is én még 45 évesen is találok úgy hogy nem is keresek senkit semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!