Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal nők mit várnának egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők mit várnának egy férfi prostitól?

Figyelt kérdés
Kérdés nyilván azokhoz szól, aki valaha már valamiért átfuttatta a fejében ezt a forgatókönyvet.
2024. júl. 27. 22:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Pl kielégítő szex?
2024. júl. 27. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
36%
Kerüljön el, jó messziről!
2024. júl. 27. 23:01
 3/19 A kérdező kommentje:
#1 ezt leírod bővebben is? Amúgy hány éves vagy, ha nem titok?
2024. júl. 27. 23:14
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Annó mikor fiatal voltam és nagyon csúnya elgondolkodtam rajta, hogy elmenjek egy férfi peostihoz. Aztán szerencsére sose tettem. Most meg ha lenne szükségem szexre akkor van bőven akiből tudnék válogatni. És éppen ezért gondolom, hogy talán azt, hogy szépnek és kívánatosnak érezze magát. Hiszen egy nő szerintem csak akkor fizet egy pasinak szexért ha már nagyon maga alatt van. Nőnek nagyon könnyű szexre találnia kb.bárkit. illetve talán még azt, hogy akkor legyen extra jóképű és jó testű.
2024. júl. 28. 01:18
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Én anno átfuttattam, mert túlsúlyos is voltam (160/78), így nem nagyon kellettem a velem egykorú srácoknak, meg ezt félretéve is voltak kapcsolatteremtési nehézségeim, akár csak barátkozás terén (egyébként ez a mai napig így van, kevés, de elmélyült baráti kapcsolataim vannak). Nyilván azt vártam volna a prostitól, hogy nézzen ki jól, figyeljen oda rám és ne akarjon velem ismerkedni, zargatni a "munkaidején" kívül.
2024. júl. 28. 03:19
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Simizze a puncibundámat
2024. júl. 28. 06:21
 7/19 A kérdező kommentje:
#6 neked nincs olyanod!
2024. júl. 28. 08:48
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Igaz még csak pázsit de nemsoká esőerdő lesz :D
2024. júl. 28. 10:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én elgondolkodtam rajta, de csak olyan szinten, hogyha öreg és pénzes leszek, bárkit lefizetek hogy a prostim legyen 🤣

Amúgy azt várnám el elsősorban hogy dögös legyen, izmos, magas. Aki dögös, annak kevesebbet kell erölködnie azon hogy felizgasson, hiszen már a látványtól beindulnék.

Persze azt is elvárnám, hogy jól nyaljon és jól ujjazzon, mert leginkább ezért fizetnék neki.

Legutolsó szempont lenne hogy vastag farka legyen, és sokáig bírja a szexet.

2024. júl. 28. 10:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolat erejéig átfutott az agyamon már ez. Amit a 4#-es válaszoló ír rám is teljesen igaz, azért szerettem volna férfi prostihoz menni hogy legalább egyszer nőiesnek, szépnek, kívánatosnak és szexinek érezzem magam. Vagy úgy általában "szeretve" legyek, ami így ebben a formában lehet extrémnek hangzik, tekintve hogy a szexmunkások is csak a munkájukat végzik, ebből élnek meg. Ezen felül azért is hogy valaki foglalkozzon velem, figyeljen rám, hasonlók. Abszolút nem kaptam soha semmi figyelmet, szeretetet, pozitív megjegyzést vagy szavakat még senkitől eddigi életem során, és gondoltam ezzel betöltöm az űrt, idézőjelesen.

Aztán letettem róla, ha ott helyben talán jól is esne utólag biztosan megbántam volna. Főleg amiatt mert úgy éreztem hogy gyakorlatilag rákényszeríteném magam valakire, és kihasználnám. Ha azt az oldalát nézem hogy szexmunkás, a pénzért csinálja és semmi másért. Nem a két szép szememért szexelne, hanem a fizetségért. Ezért is éreztem úgy hogy valamilyen szinten ráerőltetném magam, akár az akarata ellenére is. Ez meg van annyira felkavaró számomra hogy letegyek róla.

2024. júl. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!