Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal nők mit várnának egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők mit várnának egy férfi prostitól?

Figyelt kérdés
Kérdés nyilván azokhoz szól, aki valaha már valamiért átfuttatta a fejében ezt a forgatókönyvet.
2024. júl. 27. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, hozzátenném még, hogy nekem nem is simán csak átfutott az agyamon, hanem volt, akivel fel is vettem a kapcsolatot, először válaszolt is, majd miután leírtam, hány kiló vagyok (= voltam akkoriban), ghostolt. 😀😀
2024. júl. 28. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak fiatal nőkhöz szól a kérdés?
2024. aug. 9. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltam férfi prostinal. Igényes volt, kedves, megértő nem erőltetett semmit. Szerintem ilyennek kéne lennie minden prostinak.
2024. aug. 9. 18:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#1 egy kicsit több részletre lettem volna kíváncsi.

Volt aki írta nem akarja magák rákényszeríteni a pasira. Ez teljesen absztrakt, hiszen közös döntés alapján történik minden. Másrészt nem a pénzért csinálja aki ilyet vállal. Lehetetlenség lenne így teljesíteni férfiként.

#12 Nem fontos, hogy fiatal legyen. Így lett kiírva a kérdés. Van ami fontos, és nem az hogy bombázó csinibaba legyél. Ide kapcsolódik

#13 örülök hogy jó tapasztalatod lett. Sajnis nem írtad mit kértél tőle. Nem csak prostitól elvárható a normális viselkedés hanem minden egyes embertől. A másik tisztelete legyen meg akkor is ha prosti, és szintúgy ha ő egy félénk kliens aki most szexel először életében.

2024. aug. 10. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok csak elvette a szüzességem. Nem kértem tőle semmi extrát.
2024. aug. 10. 14:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem bántad meg. Remélhetőleg építő hatással volt a lelkedre. Én se utasítanék vissza ilyen kérést, de szeretném tudni valóban ez lesz-e jó a nőnek.
2024. aug. 10. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Fiatal lányok általában nem rendelkeznek olyan anyagi helyzettel, hogy ez megérje nekik.

Viszont pasit elég könnyen talál, pláne ha nincs sok igénye, extrém eseteket kivéve.

Vagy ha valami kuriózumot tudsz mutatni. Pl szőke kék szemű vagy pl ázsiában, vagy nagy farkú fekete egy olyan országban, ahol ez ritka.

Érted mire gondolok.

Aztán van a luxus szolgáltatás, ha valaki extrém gazdag, és kb biztos benne, hogy mindenki csak a pénzét akarja, szóval inkább felvesz maga mellé egy eszkort fiút.

Itt benne lesz a szerződésben milyen fizikumot kell fenntartani, hány nyelvet beszélsz, milyen témákhoz kell tudni hozzászólni, mit kapsz cserébe. Ha nem vagy férfi topmodell, és intelligens is, ez kb esélytelen.

De szerintem a legtöbb nő aki férfi prostit bérel fel, az 45-60 éves, gazdag, és nem akar már elköteleződni.

jan. 17. 21:09
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 milyen szerződés? Te miről beszélsz? Ugye szüzvagy?
jan. 17. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:

18, Haha, nem.

De a szexmunka munka, ahhoz meg szerződést, de legalábbis valami papírmunkát érdemes.

Ez miért lep meg?

Pláne ha jól is akarsz vele keresni.

Ha dúsgazdag emberekkel üzletelsz, azok amúgy is mindenre szerződést írnak. NDA, hogy ne beszéljék ki a háta mögött.

jan. 17. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!