Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki prűdebb mondjuk 20-30 évesen, később változhat?
Figyelt kérdés
ma 07:31
1/6 anonim válasza:
Egyen függő. A feleségem 23-4 évesen elég visszafogott volt , azóta már sok mindent ki próbáltunk és ő sem gondolta volna saját magáról, hogy egyszer majd ezt meg azt csinál . Szóval nem lehetetlen
2/6 anonim válasza:
Nem. Van aki így marad, van aki még prűdebb lesz, mert "40 évesen nehogy már ez legyen a legfontosabb".
3/6 Noren1989 válasza:
Volt màr rà precedens.
Nekem is a legutóbbi exem csak 38évesen tudta meg, h bezony az anàlis+oràlis majàlis nem is annyira rossz.
Kb annyi orgazmusa volt velem, mint egész addigi életében.
4/6 anonim válasza:
Igen, a faleségem bevállalósabb lett 40-hez közeledve. Kipróbáltuk az anált és swinger clubba is elmentünk. Korábban nem gondoltam volna, hogy ilyet bevállal. Kényeztetni kell, érezze, hogy szereted, kívánod, figyelsz rá. Ha boldoggá teszed, akkor ő is viszonozza. Persze ehhez olyan emberek kellenek, akiknek működik a kapcsolatuk.
5/6 anonim válasza:
Saját példámon látom hogy változhat. 20-as éveimben elég visszafogott voltam, aztán 30-hoz közeledve rájöttem hogy hány évet “elvesztegettem” azzal, hogy nem éltem meg szívből a vágyaimat.
Szóval igen, pont ahogy a személyiség bármely része, vagy az ízlés, a szexualitás is alakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!