Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ egy nőnél a punciszag? Változhat, vagy mindig hasonló lesz?
Tartós kapcsolatban éltem nagxon sokáig, de most szingliként bontogatom a szárnyaim, és az utóbbi 3 hónapban voltam együtt 6 lánnyal.
Mindenki ápolt volt, esti tusolás után volt szex mindig, de mégis nagyon változó szagokat éreztem.
Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, így nem tudok elmenni sajnos a kérdés mellett.
Volt, akinek egyáltalán nem volt, szinte semmilyen szag, és mellé nyalásnál egy minimális íz csak.
Volt akinek viszont annyira pisihez hasonló szaga volt, hogy fel se tudtam izgulni rá, pedig 10/9-es, nàlam 10 évvel fiatalabb lány volt.
Volt, akinek elsőre minimális volt, majd pár nappal később, második szexnél sokkal erősebb. Brutális punci szag lett az aktus végére, ablakot kellett nyissak.
Az exemnél heti 3-5 szex volt, 7 év alatt egyszer sem éreztem rajta bármilyen szagot, akkor sem, ha a nap végén volt aktus, zuhany előtt akár.
Most a 6 lányból 5-nél sokkal erősebb dolgokat éreztem, amik rontanak az összképen nálam sajnos.
Étkezéstől is függhet. Az én párom pl. mindig mondja, hogy na most megint valami zöldséget ettél (a brokkoli, zöldbab, fokhagyma és hal felerősítik a szagot).
Ha csak péksütiket, édességeket eszek, nem érez semmit.
Viszont ha téged ennyire zavar a szag, kenj szex előtt az orrod alá lóbalzsamot és semmi mást nem fogsz érezni. Sajnos mindenkinek szinte van szaga, ez ilyen.
Attól bán, ha beteg és/vagy iggénytelen!
Ha nem mossa meg a likát kakálás után, csak felhúzza rá a műszálas tangát. Na az ilyenek elég gusztustalanok!
zt lehet mondani mindentöl függ. A ciklusátol, a dohányzástol, az étkezésétöl, a genetikai örökségétöl, egészségi állapotátol, (állitolag?) az egészen régi szextörténetektöl, természetesen a tisztálkodási szokásaitol beleértve a használt szappan, tusfürdö, stb. (A vizelet szag más történet, annak az okát érdemes felderiteni.)
Egyébként akivel tartosan együtt élsz annak a szagát az összes változással együtt megszoktad, nem, vagy alig érzed.
Nem, nem, nem!
amelyik büdös, az igénytelen. Nem kell itt mantrázni az étrenddel meg ciklussal! Akinek döglötthal/kaka szaga van, az bármit eszik, büdös lesz.
Mondás csodákra képes. Ez ennyi
7, nagyon buta vagy
A nők intim illata megváltozik fürdés, betegség, menstruációs ciklus, terhesség, szexuális tevékenység, fizikai megterhelés, stressz vagy akár egy különleges étel hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!