Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is csinált már hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csinált már hasonló perverz dolgot?

Figyelt kérdés

Egy korábbi munkahelyemen irodában dolgoztam, de kb kötetlen volt a munkaidőm.

Sok idősebb de jól kinéző és megjelenésre sokat adó kolléganőm volt, idősebb alatt értsd én akkor voltam 20-22 éves Ők olyan 35-40 kb.

Női láb és cipőimádó vagyok, és mikor hazamentek a munkából csomóan benthagyták az irodai cipőjüket az asztaluk alatt, melyeket én módszeresen megvizslattam közelről, beleszimatoltam, sőt bizony volt hogy bele is vertem.

Ezek olyan cipok voltak amik kb sosem jártak utcán, csak bent hordták őket.

Persze utána minden nyomot-foltot stb letakarítottam, semmi sem látszott.

Majd másnap pl mikor ugyanazzal a nővel találkoztam az ebédlőben abban a cipőben amit én előző este .-....khmm...

Ez megtörtént, nem vagyok rá büszke, de érdekel másnak is voltak-e hasonló dolgai?

nov. 7. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Beteg állat vagy...

a szomorú, hogy ilyenek járkálnak az utcán.

nov. 7. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
🤮🤮🤮
nov. 7. 15:51
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Annyira rohadt undorító vagy. És annyira elegem van már abból, hogy mennyi ilyen barom mászkálhat a környezetemben. Hogy jössz ahhoz, hogy a saját beteg vágyaid miatt más cuccait ilyemire használd? Nyilván gondolom ez az egy örömöd van, mert épkézláb módon nem igazán tudsz a nőkhöz állni. Ha lebuknál, akkor meg csak lapítanál, mint általában a hozzád hasonlók. És itt majd nyilván nem fogják érteni, hogy mi a probléma ezzel.
nov. 7. 15:54
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Én munka után volt, hogy a női veceben vertem ki és a padlóra vagy a csempére a falon élveztem rá.
nov. 7. 15:55
 5/16 A kérdező kommentje:

3- mondtam hogy nem vagyok rá büszke.

hogy nem tudok? megdöbbennél, ha elmondanám azóta hány nővel, és miket éltem meg ;)

nov. 7. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Iskolában dolgoztam portásként és ugye nekünk a tornaterem bérlések és egyebek miatt bent kell lenni rendesen estig sokszor. Szóval néha gyakorlatilag az üres épületben (szinte) egyedül vagy... imádtam a tanáriba és az igazgatóiba (női igazgató volt) bejárni ezt-azt csinálni :D
nov. 7. 15:59
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Fuhhhh nekem is volt egy ilyen kollégám.
nov. 7. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Bár nem vagyok nagy cipőrajongo, de régebben jó párszor bele illetve rávertem egy nő benthagyott magassarkujara. Jó volt látni hogy másnap abban járkál:)
nov. 8. 06:33
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Én néha a női vécében recskázok vagy a női öltözőben, zuhanyzóban.
nov. 8. 07:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

na most én lábfétises vagyok és alapból semmi bajom az elvetemültebb dolgokkal.

De most pont erről az oldalról belegondolva hogy tegyük fel az én párommal dolgozna együtt egy olyan aki a cipőjébe csinálja, amit felvesz majd este nekem az kerül a számba.....Szerencsétlen meg nem tud semmiről

nov. 8. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!