Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is csinált már hasonló perverz dolgot?
Egy korábbi munkahelyemen irodában dolgoztam, de kb kötetlen volt a munkaidőm.
Sok idősebb de jól kinéző és megjelenésre sokat adó kolléganőm volt, idősebb alatt értsd én akkor voltam 20-22 éves Ők olyan 35-40 kb.
Női láb és cipőimádó vagyok, és mikor hazamentek a munkából csomóan benthagyták az irodai cipőjüket az asztaluk alatt, melyeket én módszeresen megvizslattam közelről, beleszimatoltam, sőt bizony volt hogy bele is vertem.
Ezek olyan cipok voltak amik kb sosem jártak utcán, csak bent hordták őket.
Persze utána minden nyomot-foltot stb letakarítottam, semmi sem látszott.
Majd másnap pl mikor ugyanazzal a nővel találkoztam az ebédlőben abban a cipőben amit én előző este .-....khmm...
Ez megtörtént, nem vagyok rá büszke, de érdekel másnak is voltak-e hasonló dolgai?
Beteg állat vagy...
a szomorú, hogy ilyenek járkálnak az utcán.
3- mondtam hogy nem vagyok rá büszke.
hogy nem tudok? megdöbbennél, ha elmondanám azóta hány nővel, és miket éltem meg ;)
na most én lábfétises vagyok és alapból semmi bajom az elvetemültebb dolgokkal.
De most pont erről az oldalról belegondolva hogy tegyük fel az én párommal dolgozna együtt egy olyan aki a cipőjébe csinálja, amit felvesz majd este nekem az kerül a számba.....Szerencsétlen meg nem tud semmiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!