Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinált már más is hasonló fotózást Valentin Napra a párjával?
Barátommal készítettünk rólam pár intimebb,kicsit alter stílusú képet így Valentin napra:)Főként szex után és még előtte:)Inkább sokat sejtetősek lettek mint konkrét akt:)Mások is csináltak már hasonlót a párjukkal vagy szerintetek jó ötlet művészibb intim képeket csinálni?:)
Korábban készült rólam pár fehérneműs kép de ilyenek mint amit írtam eddig nem:)
Beszéltünk már róla (nem Valentin naphoz kapcsolódóan), csak még nem jutottunk el a megvalósításig. Amúgy szerintem semmi gond vele, főleg ha igényes akt, nem pinaszéttárós kép. Nyilván arra érdemes ügyelni hogy ne köszönjön vissza a neten ha felismerhető vagy rajta :)
28F
Szexi fotókat szerintem nagyjából mindenki. Mi csináltunk festékkel is, az is nagyon szexi és művészi is.
Valentin napot viszont nem ünnepeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!