Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ egy nőnél a puncisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ egy nőnél a punciszag? Változhat, vagy mindig hasonló lesz?

Figyelt kérdés

Tartós kapcsolatban éltem nagxon sokáig, de most szingliként bontogatom a szárnyaim, és az utóbbi 3 hónapban voltam együtt 6 lánnyal.

Mindenki ápolt volt, esti tusolás után volt szex mindig, de mégis nagyon változó szagokat éreztem.

Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, így nem tudok elmenni sajnos a kérdés mellett.

Volt, akinek egyáltalán nem volt, szinte semmilyen szag, és mellé nyalásnál egy minimális íz csak.

Volt akinek viszont annyira pisihez hasonló szaga volt, hogy fel se tudtam izgulni rá, pedig 10/9-es, nàlam 10 évvel fiatalabb lány volt.

Volt, akinek elsőre minimális volt, majd pár nappal később, második szexnél sokkal erősebb. Brutális punci szag lett az aktus végére, ablakot kellett nyissak.

Az exemnél heti 3-5 szex volt, 7 év alatt egyszer sem éreztem rajta bármilyen szagot, akkor sem, ha a nap végén volt aktus, zuhany előtt akár.

Most a 6 lányból 5-nél sokkal erősebb dolgokat éreztem, amik rontanak az összképen nálam sajnos.

nov. 10. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
#10 is alátámasztja amit #7 mond.
nov. 10. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is a mostani barátnőmnek semmi szaga, de még csak illata sincs.

Akármikor megpuszilhatom semmit nem érzek.

De volt régen egy barátnőm , kezdérnél nem éreztem semmit de mire végeztünk neki is iszonyú erős szaga lett.

SZakítottam is pár hét után mert majd lecsavarta a fejem.

Szerintem ezektől a bolti tartósított , ízfokozós és adalékos kajáktól van erős szaga az embernek.

nov. 10. 17:51
 13/23 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem, ha nem bírod a punciszagot, akkor egyszerűen ne keress nőket!

Használj műpuncit, guminőt oszt ennyi.

Nem neked való ez....

Hycomat🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

nov. 10. 18:15
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
#13, hőzöngés helyett inkább fürödj!
nov. 10. 18:21
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

Figyelj, ilyen a vagina. büdös lenni mint a franc.

Nyilván nem olyan mint egy farok, hogy csak pisilsz vele és még össze sem kened magad... A farok sokkal tisztább és jobb illatú.

De egy vagyonának vannak folyásai, vérzés, a pisilés is másabb, stb.. belül van, nem kívül min egy farok.

Más.

Szóval tegye össze az a nő a két kezét akit egyáltalán így ezek mellett ki tud nyalni a párja!

nov. 10. 18:26
 16/23 anonim ***** válasza:
40%
#15 magad nevében nyilatkozz légyszíves. Az én farkam soha nem büdös. Seggem is mosom ha kuláztam
nov. 10. 18:35
 17/23 anonim ***** válasza:
48%

Tanulj meg olvasni 16-os.

És én is meg tanulhatnék írni, mert ezzel a szar billentyűzettel nagyon sok mindent télre nyomtam.... :D

nov. 10. 18:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést, butaságot írtam. Már próbálkozom az olvasással, csak nem megy valami könnyen 🤣
nov. 10. 18:44
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Mennyi ostoba hülye van itt, te jó ég
nov. 10. 18:51
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezzel az ide büfögéssel aztán sokat értünk..

nov. 10. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!