Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap egy kocsma ablakából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap egy kocsma ablakából integetett nekem két csinos fiatal lány, meg puszikat dobáltak. Vajon viccelhettek csak?

Figyelt kérdés
Épp egy boltból jöttem ki, meg gyorsétteremben is voltam, tele bevásárlószatyrokkal, és a biciklimet kötöttem el éppen egy oszlop elől. Arra gondolok, hogy tudták, hogy úgysem foglalkoznék velük így, azért csinálták ezt. Vagy lehet, hogy ilyenkor esélyt kéne adni nekik? 36/f

ma 16:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon voltam bulis hangulatban, bevásárolni voltam, nagy szatyrokkal, indultam haza. Bezzeg amikor buliba megyek, sosincs ilyen, hogy csajok leszólítanának.
ma 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 mert ismerkedni, csajozni csak akkor lehet amikor te úgy gondolod, hogy x nap y órától z-ig ismerkedős kedved van? A lehetőség mindig ott van csak észre kell venni ÉS cselekedni :)
ma 19:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát van amikor nem érek rá.
ma 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen velem is volt párszor,többször csak vicceltek,de egyszer a 2 lany bevállalos volt és életem legjobb hármasa lett 2 db 19 éves lánnyal..Úgy oboáztak..
ma 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
A csajok, ha többen vannak, és nagyon rámenősnek mutatkoznak, ott valami bűzlik. Velem is szemezgetett egy a vonat kupé ablakán keresztül, én a folyosón voltam a munkatársaimmal. A csaj se volt egyedül, hasonló korú barátnője volt vele. Amikor benyitottam, elkezdte mutogatni a gyűrűjét, hogy neki vőlegénye van. Mikor végre egyszer életemben először szemezett velem valaki. Amúgy mindig csak keresztül néztek rajtam. De ezek is csak vicceltek, azután leráztak.
ma 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
De miért kell ilyennel szórakozni a csajoknak ? Mással játszani ?
ma 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!