Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap egy kocsma ablakából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap egy kocsma ablakából integetett nekem két csinos fiatal lány, meg puszikat dobáltak. Vajon viccelhettek csak?

Figyelt kérdés
Épp egy boltból jöttem ki, meg gyorsétteremben is voltam, tele bevásárlószatyrokkal, és a biciklimet kötöttem el éppen egy oszlop elől. Arra gondolok, hogy tudták, hogy úgysem foglalkoznék velük így, azért csinálták ezt. Vagy lehet, hogy ilyenkor esélyt kéne adni nekik? 36/f

ma 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tetszettél nekik.

De ettől még nem biztos hogy valami komolyat akarnak.

ma 16:42
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Csak vicceltek hidd el. Egy poén volt. Utána jót röhögtek. Mi is csináltunk ilyeneket anno.
ma 16:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor oda kell menni megkérdezni XD 10-ből 9x csak vicceskednek aztán amikor megindulsz pánikba esnek 🤣
ma 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Brahi málhás számár

Mi is csináltunk ilyet anno

31N

ma 16:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja, jólvan akkor, jól tettem, hogy nem mentem be a kocsmába a sok szatyorral, meg munkavédelmi bakancsba.
ma 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt soha nem lehet tudni. Ha jó csávó vagy és nem valami hasas törpe, Gergőjuhász fejjel, akkor egy próbát megér.
ma 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem kell mögöttes dolgot benne keresni.
ma 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 ezzel mit akarsz mondani?
ma 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen mindegy??? Nem mentél oda balf.szkám. Lehet viccelnek, lehet nem, de sosem tudod meg ha nem vagy elég tökös hogy oda is menj. Me' mi van ha csak vicceltek, tán' letartóztat az FBI ha odamentél volna és köszönsz helló csajok, látom jó a buli, begurítunk együtt egy kupicát?
ma 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 , na te ne menj oda soha. Kupica... pff. Paraszt!
ma 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!