Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kincsnek számít egy olyan csinos vonzó nő, akivel bármit megtehetsz szexuálisan?
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan odaadó olyan típus hogy vele bármit megtehetsz amit csak szeretnél, nincsenek tabukdec. 1. 14:44
2/13 anonim válasza:
Sokkal nagyobb kincs egy olyan partner aki szeret és kölcsönösen benne van a dolgokban és meg meri élni a szexualitást, mint egy olyan akivel bármit meg lehet tenni, mert valószínűleg súlyosan lelki sérült és akkor sem jelzi, hogy nem jó, ha valami tényleg nem jó, mert bele van ragadva ebbe a szerepbe, hogy vele bármit meg lehet tenni. Amiről írsz olyan nem nagyon van egy egészséges embernél, vagy hogyha igen, akkor ez kölcsönös dolog.
3/13 anonim válasza:
Nagyon nagy kincsnek, amit általában nem becsülnek meg és csak akkor jönnek rá, hogy mit veszítettek, mikor már nincs.
4/13 anonim válasza:
Szerintem sokaknak pont ezért nincs bombanője, mert túl nagy értéket ad neki, ezáltal pedig saját magát leértékeli, hogy ő annak a csajszinak nem lenne jó.
De amúgy nem akarom megkerülni a kérdést: nyilván eszméletlen jó dolog, ha van az embernek egy Victoria's secret modell szintű csaja, akivel megélheti a legnagyobb szexuális vágyait is. Még én sem jutottam el addig, hogy olyan nővel legyek együtt, aki 100%-ban megfelelt volna külsőre, pedig azért kényeztetett már nem 1, nem 2 nő.
Amúgy van a YouTube-on egy angol nyelvű videó, ha jól emlékszem, valami ilyesmi lehet magyarra fordítva a címe, hogy "Miért csak a férfiak 1%-a randizik álomnővel?"
Igen, ez tényleg egy komoly kérdés és probléma.
7/13 A kérdező kommentje:
És ráadásul a pasija aki sokkal rosszabb kategória volt elhagyta merthogy kell a friss hús neki három hónap után
dec. 1. 15:06
9/13 anonim válasza:
Nekem ilyen a szeretőm. Néha már zavarbaejtően odaadó és mindenben benne van. Már bő 3 éve megvan, nem cserélném le.
10/13 anonim válasza:
Jackpot. Sokan fizetnek ilyenért, de ha otthon lenne ilyen az tökéletes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!