Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétis kollégiumban? F20, ő L19

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétis kollégiumban? F20, ő L19

Figyelt kérdés
Kolis vagyok, az egyik csaj gyakran átjön hozzánk, jó kapcsolatot ápolunk vele, nem vagyunk barátok, inkább ilyen haverkodás-hülyéskedés megy egy ideje. Tegnap csak én voltam a szobában, átjött és a másik ágyon hason fekve "the pose"-szerűen kalimpálta a talpait, azóta másra se tudok gondolni. Történt valakivel hasonló, mit tegyek?

jan. 15. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Remélhetőleg savanyú talpillata van. Nyald meg neki.
jan. 15. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre nem hiszem, hogy bármit is megcsinált volna számodra a lábával. Sőt szerintem, ha ilyen próbálkozásod lett volna egy életre elijeszted.

Ami szóba jöhet ilyen esetekben, ahogy más is írta, hogy megcsiklandozod a talpát. Vagy valami mondvacsinált okot keresel, hogy megfoghasd a lábfejét. Teszem azt megkérdezed tőle, hogy neki, mint sok lánynak, ilyen hideg téli napokon nem szokott-e fázni a lába, majd megérinted. De amíg nincs szorosabb kapcsolat köztetek, estrém dolgokkal biztos nem próbálkoznék.

jan. 15. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy vicces csiklandás tényleg kiugraszthatja a nyulat a bokorból. Vagy esetleg gyorstalpalj egy talpmasszázs tudást és ajánld fel, hogy ingyen masszíroznád gyakorlásképpen.
jan. 16. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Na megvolt a szex?
jan. 16. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Én simán felajánlanék neki egy talpmasszázst vagy körülírva rákérdezni, hogy esetleg nem-e fáradtak a lábai.
jan. 20. 10:28
 16/16 kornel1980 ***** válasza:
100%
15 az is működhet, a legtöbb lány ha nem nagyon csikis, szereti ha masszírozzák a lábait. Egy kis bók, hogy te pici lábad van...vagy valami hasonló és felajánlani a masszázst ezt követően...
jan. 20. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!