Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol verjem ki a kollégiumba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol verjem ki a kollégiumba?

Figyelt kérdés
Szeptemberben költöztem be eddig vagy az utcán egy bokorban vagy a suliban egy eldugott helyen verten ki gyorsan. A szoba kizárva, mert mindig van valaki bent vagy csak kevés ideig az enyém. Ne várja el senki se, hogy vasárnap estétől péntek délutánig ne verjem ki egy nyugodt környezetben.

dec. 31. 07:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
A koli étkező, vagy aula az erre a célra kijelölt hely a számodra.
dec. 31. 07:38
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Wc-n óvszerbe esetleg? Vagy zuhany közben?
dec. 31. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Zuhany, wc. Nem hiszem, hogy bokorban kellene.
dec. 31. 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a katonaságnál úgy vertem ki paplan alatt, hogy a többiek horkoltak körülöttem. Felső ágyas voltam, ezért nem sokan láttak rám. De voltunk 21-en a körletben. WC, zuhanyzó, szintén nem játszik?
dec. 31. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Wc
dec. 31. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a zuhanyzóban vertem ki. Olyan időpontban mentem amikor kevesen, éjfél körül vagy kora reggel. Általában csak én voltam, és nyugodtan tudtam masztizni. De ha van is egy másik ember valamelyik fülkében, attól még meg lehet oldani, csak nem kell nagyokat nyögni. :D
dec. 31. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Hat ez van nem birsz ki egy hetet f veres nelkul??

Kulonben is tanulni jarsz oda nem f-t verni

dec. 31. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
7: már ne haragudj, de fiatal ferfiként ki akar egy hétig űrítés nélkül lenni? :'D tanulni se lehet úgy, ha állandóan kanos.
dec. 31. 09:48
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

"Ne várja el senki se, hogy vasárnap estétől péntek délutánig ne verjem ki egy nyugodt környezetben."

Az utcán bokorban, nyugodt környezet volt? XD

dec. 31. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Wc-ben vagy zuhany alatt.
dec. 31. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!