Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok, a kollégiumban hogyan szexeltek?
Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 08:57
1/12 anonim válasza:
Amikor egyedül voltam, például azért, mert a szobatársam hazament hétvégére, akkor volt, hogy a barátom feljött hozzám a kollégiumba, éjszakára meg hazament.
2/12 anonim válasza:
A párom volt a szobatársam, így könnyen kivitelezhető volt a szex.
3/12 anonim válasza:
Volt hogy szobatársammal egyszerre szexeltunk ( persze más- más partnerrel) , vagy ha szégyenlős volt a srác akkor addig kimentünk , egy kollégiumban ezek egyáltalán nem kellemetlen dolgok.
4/12 anonim válasza:
Koleszos fiúkkal szexeltem, ahol éppen hely volt. Vagy ha piáltunk mert buli volt, akkor egymás előtt is simán. 🤷♀️
5/12 anonim válasza:
A szobámban, a kollégiumomban egyszemélyes szobák vannak.
6/12 anonim válasza:
Mennyit kell szellőztetni hogy kimenjen a szex szag? A többieket nem zavarja utána?
7/12 anonim válasza:
Szex szag? Milyen szaga van a szexnek? Mi a párommal mindig zuhanyzunk előtte és utána is, semmiféle szag nem marad utána a szobában.
8/12 anonim válasza:
Teljesen változó, hogy hogy, volt hogy csak orálisan, ha dugás is volt, általában több pózban is.
Néha egyedül, sokszor ketten, időnként többen.
9/12 anonim válasza:
Én nem koleszben csináltam ezt. Volt pár alkalom, amikor a legjobb haverom jött a csajával, az enyém is ott volt és végül egymás előtt dugtuk a saját nőinket. Ehhez kellett a pia is, meg a jó hangulat. Szóval párcsere nem történt, de egymás előtt dugtuk a saját csajunkat és mindenki ide-oda nézelődött közben.
10/12 anonim válasza:
A kollégiumi szobámban, mintha a saját lakásom lenne, elvégre a szobában csak én lakok, míg a folyosón is csak tízen vagyunk. Legfeljebb arra figyelünk, hogy annyira ne legyünk hangosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!