Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lefeküdni egy idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lefeküdni egy idős nővel? 65+

Figyelt kérdés

Vannak valakinek tapasztalatai?

Kiváncsi lennék rá. Sosem próbáltam még…

jan. 15. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Isteni volt. Tág volt azt meg kell hagyni."

Nem gondoltam volna, hogy ezt a két mondatot valaha is látom egymás után leírva.

jan. 15. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Én is a tág nőket szeretem, mert elég nagy méretem van.
jan. 16. 09:45
 13/16 anonim válasza:
76%

Beleolvastam a hozzászólásokba,,, és egy számomra meglepő tényt leírnék nektek - fiatalemberek !!!! Talán elgondolkodtató lesz egy kicsit.

közel 70 leszek.... magányosan,, egyedül... társaság hiányában, vidéki kisvárosban... társkeresőhöz fordultam.. soha nem volt fiatalabb pasim, csak korombeli férj.... a társkeresőben legnagyobb megdöbbenésemre csupa 22-27-37-46-48-51-54- 57- éves fiatalemberek jelentkeztek... Csak 1-2 idősebb 70 feletti volt, akit szépen elutasítottam... A jelentkező fiatalok leírták, hogy miért keresnek ilyen idős korú hölgyeket, mint én is ..... Tudják mit akarnak,,, nem kell hónapokig udvarolgatni,, lehet velük normálisan beszélgetni,,, meghallgatják őket,,, kedvesek,,kényeztetik őket , odaadóak... és általában isteni jó velük a szex ,,, rutinosak,, Szóval itt vannak a titkok a fiatalemberek részéről... Leírták még azt is, hogy feleségük, élettársuk van,,, de annyira ritkák az intim együttlétek, hogy kell a kiegészítés..... őrületes lemaradások vannak a mi fiatal korunkbeli intim együttlétek számához viszonyítva... És ne gondoljátok, hogy egy 60 feletti hölgy nem élhet igazi szexuális kapcsolatot.... Persze vannak kivételek is, akik korán abbahagyják ,,, de ez legtöbbször csak kényelmi, lustasági szempont... Egy IGAZI NŐ élete végéig kívánja, és éli a szexet... de ehhez IGAZI PASI is kell ám !!!

Szóval minden jót fiúk !!! Találja meg mindenki, azt akire és amire vágyik !!!

jan. 17. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Undorító...
jan. 17. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 Kedves Tyúkanyó55! A lehető legjobb és legteljesebb választ adtál. Bár sajnos kevés érettebb hölgy tudja megélni a szexualitását így azért nincs könnyű dolga a srácoknak. Ami motiváló az izgalom, újdonság és az ezekre való nyitottság. Én 53 éves pasi vagyok 15 éve párkapcsolatban párom szintén ennyi idős. Mindketten 15 évet letagadhatnánk. Szex úgy jó 7 éve volt utoljára. A párom semmire sem nyitott úgy, hogy állítólag szerelmes belém. Szóval valakinél végleg beteszi a kaput a menopauza. Ez is benne vanba pakliban. Én nem léptem félre de megértem azokat akik párkapcsolatban írnak Neked! Nem minden a feszes, sportos test. Ha nem érhetsz hozzá akkor fabatkát sem ér.
jan. 19. 10:24
 16/16 anonim válasza:
100%
15-ös... teljes mértékben megértem a problémádat, mert szinte nap mint nap ezt olvasom.... még nálatok fiatalabb pároknál is jelentkezik ez a gond sok esetben...sajnos az egészségügyi részét megértem,, mert valóban sok hölgy ilyenkor már nem érzi, nem értékeli az intim együttlét fontosságát... Nehéz ilyenkor tanácsot adni valakinek,, mert minden ember más beállítottságú. Talán privátban javasolhatnák egy-két tippet , hátha segítene valamit.... Senkit nem biztatnék ilyen esetben a félrelépésre,, de megmondom őszintén - nőként - nem ítélném el érte a feleket.... Egy házastársi vagy élettársi kapcsolatban a legfontosabb kapocs a szex.. és ezért ha lehurrogtok, ha nem ,, ezt közel 70 évesen,, két házasság után bátran kijelenthetem... Lehet akármilyen jó egy kapcsolat,,, ha nincs megfelelő intimitás, akkor az előbb utóbb problémákhoz vezet... fiatal koromban én sem akartam ezt beismerni,, mert azt mondtam,, nem ez a legfontosabb.... ott a család, a gyerekek... az a legfontosabb !!! De be kellett ismernem, hogy az igazi összetartó kapocs a megfelelő intimitás. De emiatt sokan ki is nevettek a baráti körömben,,,, de rájöttem, csak nevessetek, és szenvedjetek a kétszínű világotokban, hogy minden okés .. Én bátran vállalom, hogy az élet legfontosabb része,,, és amíg teheti az ember csak élje és élvezze az életet... Mielőtt leszólnátok,,, nem egy pasifaló , öreglány vagyok... Egy egyszerű, kisvárosi , normális életet élek,, csak nincs társasági élet, nincs már baráti kör,, azért próbálkoztam a társkeresőben,,,, de túl sok rossz tapasztalat ért a levelezések nyomán.... de azért a javaslatom mindenkinek- próbálkozzanak, nem mindenki csibész és rossz lány ezeken a fórumokon....
jan. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!