Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nők szeretitek kihasználni a reggeli merevedést?
Figyelt kérdés
Komolyan keményebb olyankor?tegnap 22:19
1/6 anonim válasza:
Ha olyan hangulata van mindkettőnknek és van rá időnk, akkor persze és nem, nem gondolom, hogy keményebb lenne ilyenkor.
2/6 anonim válasza:
Semmit nem tudok reggel kihasználni. Hulla vagyok, gyűlölök korán kelni, örülök, ha elkészülök nagy nehezen. Nekem annyira furcsa, hogy embereknek hogy van hajnalban erre idejük meg energiájuk. El sem tudnék élvezni, egyoldalúan meg soha semmit nem csinálunk. Párom is szerencsére így van ezzel. Hétvégén meg szeretem kialudni magam, csinálni egy reggelit, beszélgetni stb. Szóval nálunk a szex az délutáni/esti/éjszakai program.
3/6 anonim válasza:
Szeretném, ha a pátom engedné. De reggel olyan ideges és stresszes, hogy hozzá sem lehet szólni.
4/6 anonim válasza:
Nincs péniszem, így reggeli merevedésem sincs 🤷🏻♀️
5/6 anonim válasza:
Olyan kemémy mint bármikor máskor. Reggel és este is igénylem a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!