Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex ma így kora hajnalban, volt aki csinálta, vagy majd még most fog hozzá?
Figyelt kérdés
ma 04:53
2/10 A kérdező kommentje:
1# De jó valakinek.😀
ma 04:59
6/10 anonim válasza:
Mi tegnap este 3 órán át szexeltünk kb., szóval elég jó hangulatban keltünk.😁 Nyilván nem a konkrét aktus volt 3 óra, mielőtt valaki ezt hinné.) A reggel kapkodós, a barátom 6ra megy dolgozni. De így is egy kis szopással ébresztettem, mert így tudom hogy amint hazaér letépi bugyim.😄 Ez a péntek reggeli rutin, mert ilyenkor én itthon vagyok, és nekem nem kell készülődni.🤷🏻♀️
7/10 anonim válasza:
2 órát aludtam. Kiverem, zuhanyzok azt megyek az irodába 8 órát szopni az ms office elött.
8/10 anonim válasza:
Megvolt köszönjük! Egy kiadós dugás alatt kétszer élvezett el, a feleségem, és utánna úgy szopott le, hogy nem láttam a gəcimet. De volt pillanat hogy azt gondoltam, hogy a fąszomat is lenyeli.
De még mielőtt indulok dolgozni, az elöszobában megdugom azt az édes kis száját, majd az arcára verve, a fąszommal szétkenem rajta, hogy addig így maradsz, míg nem jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!