Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli ébredő szexet mennyire szeretitek?
Figyelt kérdés
nov. 23. 07:14
2/9 anonim válasza:
A szexet nem annyira, de a reggeli merevedést levezető cumit vagy kézimunkát imádom. Csajomnak sincs kedve reggel szexelni, így szerencsére viszonylag gyakran segít rajtam szájjal.
3/9 anonim válasza:
Mivel ritkán van rá lehetőség igy nagyon szeretem. N
5/9 anonim válasza:
Szeretem a pasim mindig hamarabb ébred fel merevedésel.
Elkezd nyalni. A hátamon fekszem utána rám mászik és akkor már szex van. :)
6/9 anonim válasza:
Én imádom. Minden reggel cumival ébresztem a párom, utána oldalt fekve jól megdönget. Tíz perc sincs az egész, de mindketten orgazmussal kezdjük a napot!
7/9 anonim válasza:
Szeretem, de inkább a reggeli cumit preferálom. Reggeli szex általában hétvégén van, amikor jobban ráérünk. F
8/9 anonim válasza:
Szeretem, mikor már reggel telibebasz az élet!
Józsi/40
9/9 anonim válasza:
Nagyon kómás vagyok reggel. Este kb mindig van kedvem/akarok szexelni, de reggel ritkán.
Viszont mivel néhány hónapja összeköltöztem a barátommal és kb mindig van merevedése reggel, addig matat a puncimnál még meghozza a kedvem :)
Igazából nagyon jó így indítani a napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!