Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy le tudjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy le tudjam küzdeni a félelmem?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok és 2 hónapja vagyunk együtt a párommal. Egyszer megemlítette hogy néhányszor kiszakadt már a gumi miközben szexelt, ezért mindig rám jön a para szex közben, hogy kiszakadhat a gumi miközben elélvez bennem. A korábbi kapcsolataim során nem idegeskedtem ezen.
tegnap 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Eseményutáni tablettával megoldható. Amúgy ha ki is szakad spermaölő hatású. Persze tabletta mindenképp. De nem szakad az ki, lehet előző kapcsolatába a csaj kivágta. 😂😂😂
tegnap 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

#1:

te se láttál még gumit, vagy mi? :D

azt nem olyan egyszerű "kivágni", mivel egyesével van csomagolva nem olyan, hogy csak úgy ollóval körbevágod és jön II. András :D

tegnap 21:29
 3/11 zol56 ***** válasza:
100%

Soha nem szakadt még ki nekem. Nem is hallottam ismerőstől se.

Biztos van ilyen de ha rendeltetésszerűen nyitjátok, használjátok nagyon minimális az esély.Az meg hogy többször is...

Hát nem tudom.

Vagy csak rá akar venni hogy védekezz tablettával.

tegnap 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2

Láttam már gumit, pont azért írtam, hogy nem valószínű hogy kiszakad, pláne több alkalommal.

tegnap 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Méretének megfelelőt kelk venni jó minőséget és nem állatkodni

Eszedbe ne jusson plusz hormonokat tömni magad

Az is lehet h csak azért mondogatja h rá vegyen a tablettára hogy ő gumi nélkül élvezkedjen amíg te tönkre teszed a hormonháztartásod

Nem ér ennyit egy pasi se

N31

tegnap 21:38
 6/11 youngboy26 ***** válasza:
73%

Mert az ovszert nm jol huzzatok fel a sracra!

Fontos‼️

A makknal kis levegot, kis hegyet kell hagyni, nem szorosan rahuzni, mett ezert szakad ki!

tegnap 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi 22 éve gumival védekezünk és egyszer sem szakadt ki. 42f
tegnap 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Pszichológus
ma 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki extra vastag gumit
ma 06:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a végén a szádba élvezne? Win-win.
ma 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!