Van itt valaki, akinek pszihológus kellett, hogy le tudja küzdeni a teherbeeséstől való félelmet?
Figyelt kérdés
Kicsit off kérdés, de nem tudtam, milyen kategóriába rajam. Olyanok válasza érdekelne, akik rendes védekezés mellett is mindig félnek, hogy teherbe esnek. Segíthet ezen pszichológus, vagy el lehet rendezni magunkban? Tudjátok így élvezni az együttléteket? Hogy kell kezelni egy ilyen félelmet, ha tudjuk, hogy irracionális? Nagyon rosszkor jönne most a baba, de nem szeretném emiatt megfosztani az örömtől se magamat, se a páromat...2018. okt. 4. 10:41
1/7 anonim válasza:
Mas teren van tapasztalatom pszichologussal. Mindenkeppen hasznos. Plane ha az ember nem tudja mi a gyokere az adott problemanak. A feltaras is mar egy megoldas es segitseg. Maga a felismeres.
2/7 anonim válasza:
A kolis szovatársam retteget, el is kergetett magától emiatt egy nagyszerűnfiút. Gyogyszer, óvszer,spermicid sikosító, megszakítás... és még így is tesztelgetett néha. Tanácsonra pszichológushoz ment. Na ott úgy egy év alatt helyrehozták.. .. lett új kapcsolat stb.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha úgy érzed, hogy valamiért pszichológus segítségére van szükséged, nincs semmi baj vele, ha hozzá fordulsz. Fogd fel ugyanolyan betegségnek, mint bármi mást, hiszen tulajdonképpen az is.
4/7 anonim válasza:
Foiskola alatt rettegtem attól, hogy teherbe eshetek védekezés mellett is, mindig ezen remegtem mert tanulni akartam, élni akartam, na meg anyám megölt volna. Most, 10 évvel később,amikor már mindennél jobban szeretnék, nem esek teherbe 2 éve. Anya küzdött sokat, hogy még találkozhasson az unokájával, de sajnos már nem tudta megvárni, mennie kellett... Most lombikra készülünk. Érdekes a sors, nem?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves választ! Azt hiszem, itt az ideje kezdeni ezzel valamit. Utolsó, nagyon sajnálom, és drukkolok, hogy sikerüljön.
2018. okt. 6. 08:46
6/7 anonim válasza:
nem kell ide pszichológus tök egyszerű...én 23 éves korom óta fogamzásgátló+óvszerrel védekeztem.....nagyon megszerettem az óvszert, sokkal higiénikusabb...
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, 2 éve, amikor a kérdést kiírtam, pont így védekeztünk, és mégis pánikoltam. Kellett a pszichológus 😂
2020. dec. 27. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!