Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem zavar szex közben ha szőrösek maradtok odalent ?
A párommal együtt vagyunk már pár éve de én még mindig szégyellném magam ha szőrösen elékerülnék.
A munkája miatt heti egyszer kétszer találkozunk és éppen emiatt lassan összeköltözünk aminek nagyon örülök de így nem fogom tudni megoldani hogy mindig sima és szőrtelen legyek ha vele vagyok...
Jelenleg megoldható de sokszor vérzik a bőröm a borotvától mert nem elég nagy a szőr . Már az is zavar ha csak borostás vagyok. Egyszerűen szegyellném magam elotte de nem hiszem hogy megszólna ez csak az én" hulyeségem ".
Az nem zavar ha ő szőrös csak én nem legyek.
Hogy oldjam ezt meg ? Más is van így ezzel ? Mit kellene csinálnom?
24/N
Ugyan én pali vagyok, de én imádom a jó szőrös pinát.
És akár a "dzsungel" is jó. Nincs abban semmi rossz.
Szóval nem hogy nem kellene szégyellni hanem szerintem büszkének kéne lenni a szép szőrös vulvára :))
36/F
Epilálj.
Én IPL-t használok, fájdalommentes, nem pattogzik ki, nem érzékeny, és szép. Ráadásul egyre ritkábban kell már szerencsére, jó pár éve teljesen csupi vagyok. Nem is tudnám elviselni másképp, én így érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!