Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket nem zavar szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nem zavar szex közben ha szőrösek maradtok odalent ?

Figyelt kérdés

A párommal együtt vagyunk már pár éve de én még mindig szégyellném magam ha szőrösen elékerülnék.

A munkája miatt heti egyszer kétszer találkozunk és éppen emiatt lassan összeköltözünk aminek nagyon örülök de így nem fogom tudni megoldani hogy mindig sima és szőrtelen legyek ha vele vagyok...

Jelenleg megoldható de sokszor vérzik a bőröm a borotvától mert nem elég nagy a szőr . Már az is zavar ha csak borostás vagyok. Egyszerűen szegyellném magam elotte de nem hiszem hogy megszólna ez csak az én" hulyeségem ".

Az nem zavar ha ő szőrös csak én nem legyek.

Hogy oldjam ezt meg ? Más is van így ezzel ? Mit kellene csinálnom?

24/N

tegnap 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem csinálunk belőle gondot, nem tudom mindig szőrteleníteni magam, mert kikészülne a bőröm. Nem szégyellem, mert ez természetes
tegnap 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, mert nem nagyon fordul elő. Saját magam miatt szőrtelenítek, nem a párom miatt. Emiatt mindig le van szedve. Ha véletlen mégse, mert lusta voltam, sosem érdekelte. Ha együtt éltek, mindenféle állapotban látjátok egymást. Ez az egész probléma csak a te fejedben van.

Pár borotválkozási tanács: vágd először rövidre. Jó minőségű legyen a borotva, és használj habot is, ha kell.

tegnap 19:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha nem találkozunk pl 2 hétig én nem borotválom le pedig zavar, ápolatlannak érzem magam miatta. De akkorsem vágom le mert így legalább ha találkozás elott levagom közvetlen akkor nagyon puha leszek.
tegnap 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem szoktam szőrös maradni odalent.
tegnap 19:43
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Sose hagyom magam szőrösen mert undorodom tőle nálam alap higiénia és tisztaság az ha nem növesztett gyapjat

N

tegnap 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Gyanta csajszi
tegnap 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyantánál is meg kell növeszteni a következő gyantázáshoz, szerintem a kérdezőt az is zavarná.

Ha együttéltek, nem fogsz tudni mindig sima lenni, ez van. Én bőröm sem bírja naponta a borotválást, legalább 4-5 napnak el kell telnie intim tájékon, hogy ismét leszedhessem. A lábam bírja naponta is.

tegnap 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Én pl szeretem ha szőrös a párom. Nekem az jön be. Jó, nyilván nem a dzsungel, de ha szépen rövidre van vágva nekem az az igazi.

A csupi punci nekem kislányos😄😂

tegnap 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Használj gyantát és elég nagy prücök van egy kapcsolatban ahol azon múlik a szerelem, hogy mindig babapopsi simaságú-e valakinek odalent vagy sem. Ha a fickód ezen kiakad akkor örülj neki ha lelécel!
tegnap 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Borotva helyett használhatsz gyantát ahogy elöttem is írták, de használhatsz szőrtelenítő krémet is!
ma 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!