Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eshetek teherbe ha a spermat a hüvelybe jutattom kézzel ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Ne iteljetek el , 1 éve vagyok a parommal és ebből 10 hónapja megszakítással vedekezunk , úgy gondolja ha becsúszik nem lenne baj , de direkt sem akarja ….. én már nagyon szeretném , abban bíztam hogy 10 hónap alatt megszakítással is összejöhet ,de nem ! Normális a menzeszem mindig időben jön meg es érzem is az ovulaciot pontosan , Most ovulacio környéken a spermat bejutattam a huvelyembe ujjal , ami levegőn pár másodpercig volt csak , aztán egyből újra együtt voltunk a parommal ! Mivel ő hamarabb megy el folytatjuk is egyből 1 perce rá ,ezt többször is csináltam ovu időben ! Mennyi az esély rá hogy így terhes lehetek ?ma 05:14
1/5 anonim válasza:
Ha eddig nem jött össze, akkor ezzel a módszerrel sem fog. Minimális az esély rá. Elvileg már attól megtermékenyültél volna, hogy a párod élvezés után újra beteszi, ha könnyen összejön.
2/5 anonim válasza:
Ne játsz ilyeneket a pasiddal. Szemétség!
Amúgy meg akkor már inkább valahogy élveztesd el magadban, ha ilyenekhez akarsz folyamodni
3/5 anonim válasza:
Aki csak úgy a másik megkérdezése nélkül felcsináltatja magát az nem ember.
5/5 anonim válasza:
De szóltál neki, hogy figyelj, én nagyon szeretnék gyereket már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!