Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti érzitek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Ti érzitek, ha a hüvelyben teljesen végig ér a farkatok? Ha igen, ad egy plussz érzést ahhoz képest, mintha nem érne végig?

Figyelt kérdés
szept. 10. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érzem, zavar. Olyan mintha egy dobozt dugnék ami rövidebb mint a farkam. Akkora hangsúly került itt a farokméretre az utóbbi időben mintha tényleg számítana. Oké, a dolog női oldalát nem ismerem, hiszen férfi vagyok, de meglepődnék ha 10-12cm felett a méret lenne az ami valóban számít. Nálam 16-17cm hosszhoz 6,5cm vastagság párosul és még senki sem panaszkodott, hogy hát sajnos húsz alatt van ezért Neki nem elég.
szept. 10. 11:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Itt most nem a méregetéssel kapcsolatban kérdeztem. Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek, férfiaknak milyen érzés, ad-e plusszt ha teljesen végig ér bent a farkatok. Nekem nőként ad egy extra érzést, élvezetet. Sokszor gondolkozok ezen, mert pl misszionáriusban annyira nem, de pl kutyában meg lovaglóban teljesen végig ér bennem a párom farka. Néha van, hogy fáj is. Ezért érdekel csak, hogy nektek ad-e extra élvezetet, vagy inkább semleges, vagy épp ellenkezője, rossz.
szept. 10. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon izgató, ha végig ér benne a farkam. Ettől érzem azt, h nagy vagyok és kitoltom, aki pedig bírja az nagyon szereti ha végig ér benne a farok. A hüvely tud alkalmazkodni, sokszor volt, h az első alkalmakkor nagyon éreztem a végét utána már csak olyankor amikor direkt toltam még be😀 olyankor imádom ahogy élvezik, és én is élvezem
szept. 10. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem elég fura néha.
szept. 10. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Azigen neked van méreted 🍆

szept. 10. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehet 6,5 vastag egy farok, dzsiiz.

5os szeretnél akkorát?

szept. 10. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Mutassa meg milyen a 6,5 farok.
szept. 10. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt már hogy éreztem a farkam végén valamit és igen, adott egy plusz érzetet. Volt, hogy fájt a partneremnek, így kijjebb húztam, de volt aki szólt, hogy úgy érzi, méhszájig benne vagyok és nagyon izgatta, mocorgott direkt a farkamon. Leginkább kutyapózban volt ez.
szept. 10. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár csak 15 cm a farkam (rendesen mérve), ami sokak szerint kevés, de több csajjal is sikerült már megélnem, hogy tövig ment. Nem tudnám elmondani milyen érzés, érzem, hogy valami van ott a végén, de nem olyan, mintha egy fal lenne. Inkább azt veszem észre azonnal, ha a csaj felszisszen, vagy láthatóan ez fájt neki. És az nem jó érzés nekem sem, sőt.

Jelenlegi barátnőm ducibb, van a puncija körül zsírréteg, amitől misszionáriusban nem tudok olyan mélyre hatolni benne, mert érezhetően ez akadály. De érződik, hogy kb pont annyira megy be, amennyire kell, ha mélyebbre menne, már fájna neki. Kutyában sikerült már fájdalmat okoznom neki. Misszionáriusban istenien jó érzés tud lenni, ha erőből nyomhatom "ütközésig", tempósan. Nem feltétlenül ad hatalmas pluszt, de azért mégiscsak jó érzés, mikor érzem, hogy elég mélyre bemegy a forró nedves punciba.

szept. 10. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Érzem, a csajnak általában már fáj. Extra érzést nekem nem ad, nem nagy dolog.
szept. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!